Foodtruck Utrecht 1,5 feestconcepten

Ook catering in Utrecht, Houten, IJsselstein, Hilversum, Vianen, Zeist, en Nieuwegein.

Foodtrucks in Utrecht

Ben je op zoek naar een foodtruck Utrecht? We helpen je graag bij het vinden van de juiste foodtruck in Utrecht en omgeving. Wie aan Utrecht denkt zal denken aan de mooie binnenstad, de magische plekjes en het fijne winkelen. Maar Utrecht heeft zoveel meer dan deze bekende kenmerken. Utrecht is een plaats van historie, vrijheid en genot. En nu is het tijd dat jij een event gaat organiseren. Of dit nu een verjaardag is, een spetterend personeelsfeest, jubileum of een volledig festival. De organisatie van dit alles is niet makkelijk maar we weten zeker dat je het gaat redden. Toch helpen we je graag een handje met een aanbod aan foodtrucks in Utrecht en omgeving. Een foodtruck kan namelijk net dat beetje extra geven aan je event en ervoor zorgen dat ook je bezoekers langer en gelukkiger op je evenement rondlopen. Het is immers heerlijk om te genieten van een maaltijd terwijl je geniet van het heerlijke weer, de mooiste nummers en een lekker drankje. Foodtrucks Utrecht zijn er in alle soorten en maten. Van voorgerechten, complete maaltijden tot de lekkerste toetjes. Het is maar net waar jij de voorkeur aan zal gaan geven en wat uiteraard past. Onderstaand hebben we een aantal complete concepten die we graag aan je presenteren. Interesse? Vraag vrijblijvend meer informatie aan en laat je inspireren.

Foodtruck op locatie Utrecht
incl. BTW vanaf
€75 p.p.

1,5 meter feestoplossing regio Amsterdam: je eigen Foodtruckfestival op mooie locatie aan het water

Met diverse Foodtrucks en DJ (of ander entertainment)

Een veld vol picknick dekentjes en tafeltjes zo ingericht dat het voldoet aan de juiste gezondheidsregels. Heerlijk genieten van het mooie uitzicht en de door jullie zelf uitgekozen foodtruck die bijdragen aan de geweldige sfeer. Tijdens deze bijzondere dag kunnen jullie suppen of kajakken op het water. Op de achtergrond hoor je ontspannende muziek en zie je een DJ die ervoor zorgt dat het feest lekker op gang komt. Liever een silent disco of een singer-songwriter bij het kampvuur? Ook dit is mogelijk! Dit kan weleens het meest ultieme feest worden voor regio Utrecht. Van een verjaardag tot een volledig festival en van een bruiloft tot een personeelsfeest. Zorg dat je snel meer informatie aanvraagt zodat je ook de komende tijd het leven weer kunt vieren.

Kampvuur Foodtruck Party Utrecht
incl. BTW vanaf
€75 p.p.

1,5 meter oplossing regio Utrecht: Kampvuur Foodtruck Party

Met diverse foodtrucks en singer-songwriters

Als je via het brede bospad aan komt lopen zie je fakkels, vuurkorven en ander sfeervolle verlichtingen. Voor jullie strekt zich een veld uit vol met picknickdekentjes of tafeltjes op voldoende afstand van elkaar met uitzicht op het water en door jullie zelf uitgekozen foodtrucks zorgen voor een fantastische sfeer en culinaire invulling. Om een unieke sfeer te creëren staan er één of meerdere singer-songwriters bij het kampvuur voor jullie klaar om de avond te vullen met semi-akoestische covers en eigen nummers terwijl jullie er langzaam achter komen hoe mooi deze herinnering zal gaan worden. Deze oplossing is ideaal als rustige invulling van bijvoorbeeld een bedrijfsfeest, bedrijfsborrel, jubileum, personeelsfeest, verjaardag of bruiloft in de regio Utrecht. Zorg dus dat je snel reserveert, zodat we zo snel het weer kan, we het leven weer kunnen vieren.

Silent Disco Foodtruck Party Utrecht
incl. BTW vanaf
€75 p.p.

1,5 meter oplossing regio Utrecht: Silent Disco Foodtruck Party

Met diverse Foodtrucks, Silent Disco en/of DJ (of ander entertainment)

Hoe leuk is het om je vrienden/familie of collega's weer te zien in een sprookjesachtige setting en alle stress er even lekker met elkaar uit te dansen onder het genot van een heerlijk hapje of een drankje? Met neus- en tongstrelende foodtrucks, een adembenemende zonsondergang in het water, kampvuur, fakkels, en dit alles volgens de geldende regels. De grote vraag is natuurlijk, hoe zorg je ervoor dat je iedereen aan het dansen krijgt? De drempel om even helemaal los te kunnen gaan wordt natuurlijk wat hoger. Geen nood! De silent disco biedt uitkomst. De koptelefoon zorgt ervoor dat je je veel minder geremd voelt, zodat het toch nog een swingend dansfeest kan worden in de buitenlucht. Deze onvergetelijke oplossing is ideaal als invulling van je verjaardag, jubileum, bedrijfsfeest, bedrijfsborrel of bedrijfsuitje in de regio Utrecht. Zorg dus dat je snel reserveert en het leven kunt vieren.

1,5 meter oplossing: Winter Foodtruck festival in Utrecht
incl. BTW vanaf
€75 p.p.

1,5 meter oplossing: Winter Foodtruck festival in Utrecht

Op uw eigen locatie of op één van de vaste locaties in uw regio

Na afloop van een bewogen jaar is iedereen toe aan verbondenheid. Dan wil je vast en zeker het jaar op een goede manier afsluiten. Maar het vinden van een 1,5 meter oplossing kan lastig zijn. Een mooie oplossing voor dit probleem ligt mogelijk in de buitenlucht, in de vorm van een Foodtruck Festival. Diverse overkappingen en heaters maken het festival winterproof. Dit winterse festival biedt het traditionele kerstmarkt gevoel maar dan in een modern Foodtruck-jasje. Alles ingericht om aan de 1,5 meter maatstaven te kunnen voldoen. Op de achtergrond hoor je ontspannende muziek en zie je een DJ die ervoor zorgt dat het feest lekker op gang komt. Liever een silent disco of een singer-songwriter bij het kampvuur? Ook dit is mogelijk! Van kerstpakketuitreiking op het werk tot winterse bruiloft, er is bijzonder veel mogelijk. Het is mogelijk om naar de vaste festival plek in Utrecht te komen of om het festival te houden op uw eigen locatie. Zorg dat je snel meer informatie aanvraagt zodat je ook de komende tijd het leven weer kunt vieren.

Foodtruck Festival op je eigen bedrijfsterrein omgeving Utrecht
incl. BTW vanaf
€75 p.p.

Foodtruck Festival op je eigen bedrijfsterrein omgeving Utrecht

WKR vriendelijk op je eigen locatie

Bij de introductie van de werkkostenregeling (WKR) werd het steeds populairder: het vieren van een feest op het eigen terrein. Nu biedt deze feest-vorm wellicht ook uitkomst bij het organiseren van een bedrijfsfeest in de 1,5 meter samenleving in de omgevig van Utrecht. Waar kun je immers beter afstand houden dan op je eigen bedrijventerrein, plein of tuin? Hoe leuk zou het zijn om daar je eigen 1,5 meter Foodtruck Festival te houden? Geniet met elkaar van heerlijk eten en drinken, goede muziek en misschien zelfs wel een Silent Disco of kampvuurconcert. Na maanden van zoomen en thuiswerken kun je elkaar dan eindelijk weer in het echt ontmoeten op een sfeervolle manier. Uiteraard kan dit concept alleen plaatsvinden mits de overheid toestemming geeft. Het is ook mogelijk om naar de vaste festival plek in je regio te komen of om het festival te houden. Zorg dat je snel meer informatie aanvraagt zodat je ook de komende tijd het leven weer kunt vieren.

Foodtruck Utrecht, een smakelijke toevoeging

Het is een mooie zomerse dag en vandaag staat eindelijk dat ene bijzondere evenement op het programma. De zon schijnt heerlijk en de plek waar het gaat plaatsvinden is er helemaal klaar voor. Wanneer je aankomt is de sfeer direct heerlijk te noemen en zie je dat alle ingrediënten aanwezig zijn voor een onvergetelijke dag. Zo ook de foodtrucks die een smakelijke toevoeging zijn. Zie je bezoekers genieten, drink en eet samen met je collega’s of zie tijdens een ander feest mensen in hun element. We helpen je graag door het presenteren van een aantal foodtruck opties in Utrecht en omgeving. Of je nu gebruik maakt van het mooie en historische centrum van Utrecht of juist er ver buiten wilt om een rustig plekje te hebben. Van een foodtruck tot aan een silent disco met geweldige foodtrucks. Is Utrecht iets te druk en ben je op zoek naar een andere locatie voor een event? Ook in de omgeving van Utrecht helpen we je graag op weg. Plaatsen als Houten, IJsselstein, Maarssen, Hilversum, Vianen, Zeist, Breukelen, Culemborg, De Bilt en Nieuwegein zijn door de foodtrucks makkelijk en snel te bereiken. We wensen je bij voorbaat een onvergetelijke dag toe.

Foodtrucks in jouw regio:

Foodtrucks zorgen voor sfeer bij elk evenement. Ga direct naar jouw stad of regio:

Foodtrucks in Amsterdam, Aalsmeer, Zaanstad etc.:    Foodtrucks Amsterdam
Foodtrucks in Haarlem, Heemstede, IJmuiden etc.:    Foodtrucks in Haarlem

Foodtrucks in Utrecht, Vianen, Zeist  etc.:    Foodtrucks in Utrecht
Foodtrucks in Hilversum, Bussum, Blaricum etc.:       Foodtrucks in Hilversum

Foodtrucks in Den Haag, Scheveningen, Wassenaar etc.:    Foodtrucks in Den Haag
Foodtrucks in Leiden, Voorhout, Katwijk etc.:    Foodtrucks in Leiden
Foodtrucks in Delft, Rijswijk, Hoek van Holland etc.:    Foodtrucks in Delft
Foodtrucks in Gouda, Zoetermeer, Woerden etc.:    Foodtrucks in Gouda
Foodtrucks in Rotterdam, Dordrecht, Spijkenisse etc.:    Foodtrucks in Rotterdam

Foodtrucks in Arnhem, Velp, Oosterbeek etc.:           Foodtrucks in Arnhem

WAAROM ONEMOTION?

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Je aanbod op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

Foodtruck Concepten

Zoek je een foodtruck of een complete invulling voor een festival of bedrijfsfeest? Vindt hier jouw foodtruck inspiratie.

Onze voordelen

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt

Snel naar