Foodtrucks bedrijsfeest

Voor foodtruck festivals op je personeelsfeest of ander zakelijk evenement.

Foodtrucks

Foodtruck bedrijfsfeest

Ben je op zoek naar een origineel en lekker bedrijfsfeest? Heb je bijvoorbeeld al wel eens gedacht aan een foodtruck bedrijfsfeest? Een bedrijfsfeest organiseren is altijd een goed idee. Het is geweldig om samen met alle collega’s iets te vieren. Het is een uitgelezen mogelijkheid om successen en mijlpalen te vieren. Het is belangrijk deze momenten te delen met je collega's, dit werkt bevorderlijk voor de sfeer op de werkvloer. Een foodtruck bedrijfsfeest is een uniek en origineel idee om met zijn allen van te genieten. Bovenal is het natuurlijk erg lekker! Geniet samen met je collega’s van allerlei verschillende keukens in een ontspannen sfeer. Voor ieder is er wat wils door het brede scala aan smaken en gerechten. Bovendien zorgt een foodtruck bedrijfsfeest voor een originele ambiance, met kleurrijke trucks die zorgen voor een feestelijke uitdaging. We helpen je graag verder met het organiseren van zo een uniek bedrijfsfeest zodat jij en je collega’s kunnen genieten van heerlijk eten. Het zal hoe dan ook een onvergetelijke ervaring worden waar nog lang over nagepraat zal worden op de werkvloer. We wensen u bij voorbaat veel plezier toe op het foodtruck bedrijfsfeest!

Live Cooking foodtruck markt voor je bedrijfsfeest
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

Live Cooking foodtruck markt voor je bedrijfsfeest

Voor 50 t/m 1.000 personen (meer op aanvraag); diverse keukens

Organiseer je binnenkort een bedrijfsfeest of een ander particulier of zakelijk evenement en ben je op zoek naar Foodtruck catering om het evenement mee in te kleuren? Dan is een live cooking foodmarkt met rollende keukens wellicht een heel leuk idee. Voor groepen van 50 personen tot wel 1.000 personen kan de catering (optioneel ook drankjes) voor jullie uit handen genomen worden. Er zijn diverse mogelijkheden voor wat betreft de foodtrucks en rollende keukens, zoals o.a.: een mobiele tapasbar, verse friteschocoladefeest met fonteinen en live bereide bonbonsgigantische paella pannenluxe broodjes of crepes tot churos en Italiaanse ijswagenspizza houtoven tot Zuid-Afrikaanse braai brandweerauto en nog veel meer. Wil je meer informatie over de mogelijkheden van het inzetten van deze live Cooking Foodtruck foodmarkt voor je eigen personeelsfeest in Rotterdam? Vraag hieronder vrijblijvend meer informatie aan middels onderstaande groene button.

 Live Cooking BBQ Foodtruck bedrijfsfeest op je eigen locatie
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

Live Cooking BBQ Foodtruck bedrijfsfeest op je eigen locatie

Max. 1.000 deelnemers; Mogelijk op elke locatie met buitenruimte; Ook drankjes, meubilair of complete foodmarkt is mogelijk.

Het zijn bijzondere mensen die grillmasters. Een beetje stoer en enorm veel verstand van de BBQ en alles wat daarbij komt kijken. Het is dus al een hele belevenis om deze specialisten aan het werk te zien. Geef ze een lekker stuk vlees, vis (of iets vegetarisch) en een grill en ze gaan helemaal los speciaal voor jullie. Voor je het weten genieten jullie allemaal van een geweldig grill evenement. Het is ook mogelijk om dit evenement uit te breiden met drankjes (afgekocht of per uur) of andere foodtrucks, van paella tot pizza (voor mensen die wat minder van BBQ houden). Wil je meer informatie over de mogelijkheden van het inzetten van deze live Cooking rollende BBQ voor je bedrijfsfeest op je eigen locatie? Vraag hieronder vrijblijvend meer informatie aan middels onderstaande groene button.

Foodtruck Braadworst met frites en oktoberfest gevoel tijdens je bedrijfsfeest
excl. BTW vanaf
€17 p.p.

Foodtruck Braadworst met frites en oktoberfest gevoel tijdens je bedrijfsfeest

Min. besteding €1700: Broodje worst met frites en Duitse drankjes (optioneel), ook hele grote groepen

De echte liefhebber van worst rijdt er al snel kilometers voor om: de authentieke Duitse braadworst met vers gebakken uitjes, een lekker broodje en klassieke of originele sauzen. Van bockworst tot curryworst of vegaworst, de ideale bratwurst lijkt misschien simpel, maar is oh zo lekker. Ideaal als culinaire omlijsting van bijvoorbeeld een winterfair, vrijmibo of zomerfeest. En bij het broodje braadworst hoort ook een heerlijk vers frietje en optioneel passende drankjes zoals Duitse biertjes om het ultieme Duitse Oktoberfest gevoel te geven aan alle deelnemers. Wil je meer weten over het inhuren van een Braadworst foodtruck op jouw bedrijfsfeest?vraag hieronder dan vrijblijvend meer informatie aan.

Pizza Foodtruck voor tijdens je bedrijfsfeest
excl. BTW vanaf
€20 p.p.

Pizza Foodtruck voor tijdens je bedrijfsfeest

Min. besteding €1200: verse Pizza en Italiaanse drankjes (optioneel), groepen tot 250 personen

Het is een van die producten waarmee je echt bijna iedereen blij maakt:de ovenverse zelfgemaakte pizza. Vandaar dat ook deze keuken een mobiele foodtruck variant heeft gekregen. De geur van de houtoven komt je tegemoet terwijl het water langzaam door je mond begint te lopen. Geef je feest of festival een authentieke Italiaanse vibe met een pizza foodtruck met oven op wieltjes. Wil je meer weten over het inhuren van een pizza foodtruck op jouw bedrijfsfeest in je eigen omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan middels onderstaande formulier.

Foodtruck bedrijfsfeest Festival op je eigen locatie
excl. BTW vanaf
€75 p.p.

Foodtruck bedrijfsfeest Festival op je eigen locatie

WKR vriendelijk, veilig in de buitenlucht, drank en lekker eten

Bij de introductie van de werkkostenregeling (WKR) werd het steeds populairder: het vieren van een feest op het eigen terrein. Hoe leuk zou het zijn om daar je eigen Foodtruck bedrijfsfeest Festival te houden? Geniet met elkaar van heerlijk eten en drinken, goede muziek en misschien zelfs wel een Silent Disco of kampvuurconcert. Na maanden van zoomen en thuiswerken kun je elkaar dan eindelijk weer in het echt ontmoeten op een sfeervolle manier. Zorg dat je snel meer informatie aanvraagt zodat je ook de komende tijd het leven kunt vieren tijdens jullie eigen Foodtruck bedrijfsfeest festival op de locatie van je keuze.

Foodtrucks voor een bedrijfsfeest in jouw regio:

Breng de smaakvolle wereld van street food rechtstreeks naar je bedrijf! Een foodtruck bedrijfsfeest zorgt voor een informele en ontspannen setting. Daarnaast zijn er nog meer redenen waarom een foodtruck bedrijfsfeest zo een geweldig concept is. De foodtrucks bieden een breed scala aan culinaire opties, van pizza’s tot sushi tot heerlijke vegetarische keukens. Iedere collega heeft natuurlijk een andere smaak en voorkeur, door de verschillende foodtrucks kun je vrijwel garanderen dat er voor elk wat wils tussen zit. Ook zorgt een foodtruck bedrijfsfeest voor een interactieve ervaring, medewerkers kunnen communiceren met de koks en keukenpersoneel en meer te weten komen over de gerechten. De informele setting van een foodtruck bedrijfsfeest maakt het makkelijk om collega’s beter te leren kennen weg van de traditionele kantooromgeving. Het is een geweldige manier om je medewerkers te verrassen, vermaken en een onvergetelijke ervaring te hebben met zijn allen. Naast het genieten van heerlijk eten, biedt een foodtruck bedrijfsfeest de perfecte mogelijkheid om successen en mijlpalen te vieren. Laat ons weten wat je wensen zijn en vraag ons vooral verder naar de mogelijkheden. We helpen je graag bij het plannen en organiseren zodat dit bedrijfsfeest een groot succes zal worden.

Foodtrucks zorgen voor sfeer bij elk evenement. Ga direct naar jouw stad of regio:

Foodtrucks in Amsterdam, Aalsmeer, Zaanstad etc.:    Foodtrucks bedrijfsfeest Amsterdam
Foodtrucks in Haarlem, Heemstede, IJmuiden etc.:    Foodtrucks bedrijfsfeest in Haarlem

Foodtrucks in Utrecht, Vianen, Zeist  etc.:    Foodtrucks bedrijfsfeest in Utrecht
Foodtrucks in Hilversum, Bussum, Blaricum etc.:       Foodtrucks bedrijfsfeest in Hilversum

Foodtrucks in Den Haag, Scheveningen, Wassenaar etc.:    Foodtrucks bedrijfsfeest in Den Haag
Foodtrucks in Leiden, Voorhout, Katwijk etc.:    Foodtrucks bedrijfsfeest in Leiden
Foodtrucks in Delft, Rijswijk, Hoek van Holland etc.:    Foodtrucks bedrijfsfeest in Delft
Foodtrucks in Gouda, Zoetermeer, Woerden etc.:    Foodtrucks in Gouda
Foodtrucks in Rotterdam, Dordrecht, Spijkenisse etc.:    Foodtrucks bedrijfsfeest in Rotterdam

Foodtrucks in Arnhem, Velp, Oosterbeek etc.:           Foodtrucks bedrijfsfeest in Arnhem

WAAROM ONEMOTION?

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Je aanbod op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

Foodtruck Concepten

Zoek je een foodtruck of een complete invulling voor een festival of bedrijfsfeest? Vindt hier jouw foodtruck inspiratie.

Onze voordelen

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt

Snel naar