Foodtruck Leiden 1,5 feestconcepten

Ook catering in Leiden, Alphen aan de Rijn, Noordwijk, Voorhout en Katwijk.

Foodtrucks in Leiden

Ben je op zoek naar een foodtruck Leiden? We presenteren je graag een aanbod van verschillende foodtruck concepten. Ben je zelf weleens op een foodtruck festival geweest en heb je de werkelijk unieke sfeer mogen proeven? De muziek op de achtergrond, een heerlijk koel drankje, zonnestralen in je gezicht terwijl je genoot van de meest uiteenlopen culinaire mogelijkheden? Een foodtruck in Leiden is een waardevolle toevoeging voor elk evenement. Ben je binnenkort jarig, ga je een personeelsfeest organiseren, heb je een bruiloft of is er een andere reden waardoor je een zoektocht bent gestart? We helpen je graag bij het zetten van een volgende stap tijdens de organisatie. Dit kan op diverse manieren uiteraard. Zo zijn er concepten waarbij je de gehele organisatie uit handen geeft. Van een onvergetelijke silent disco, een compleet festival tot een losse foodtruck Leiden. Het is maar net waar de behoefte ligt. Naast de organisatie zijn vragen als het budget, hoeveel foodtrucks en uiteraard welke foodtrucks van belang. Passende foodtrucks die aansluiten bij het thema zijn immers een extra sfeermaker. Laat je onderstaand inspireren door de verschillende mogelijkheden. Is er interesse in een bepaald concept? Laat je dan vrijblijvend informeren en ontvang meer informatie. We wensen je bij voorbaat een onvergetelijk evenement toe.

Silent Disco Foodtruck Party Leiden
incl. BTW vanaf
€75 p.p.

1,5 meter oplossing regio Leiden: Silent Disco Foodtruck Party

Met diverse Foodtrucks, Silent Disco en/of DJ (of ander entertainment)

Hoe leuk is het om je vrienden/familie of collega's weer te zien in een sprookjesachtige setting en alle stress er even lekker met elkaar uit te dansen onder het genot van een heerlijk hapje of een drankje? Met neus- en tongstrelende foodtrucks, een adembenemende zonsondergang in het water, kampvuur, fakkels, en dit alles volgens de geldende regels. De grote vraag is natuurlijk, hoe zorg je ervoor dat je iedereen aan het dansen krijgt? De drempel om even helemaal los te kunnen gaan wordt natuurlijk wat hoger. Geen nood! De silent disco biedt uitkomst. De koptelefoon zorgt ervoor dat je je veel minder geremd voelt, zodat het toch nog een swingend dansfeest kan worden in de buitenlucht. Deze onvergetelijke oplossing is ideaal als invulling van je verjaardag, jubileum, bedrijfsfeest, bedrijfsborrel of bedrijfsuitje in de regio Leiden. Zorg dus dat je snel reserveert en het leven kunt vieren.

Foodtruck op locatie Leiden
incl. BTW vanaf
€75 p.p.

1,5 meter feestoplossing regio Leiden: je eigen Foodtruckfestival op mooie locatie aan het water

Met diverse Foodtrucks en DJ (of ander entertainment)

Een veld vol picknick dekentjes en tafeltjes zo ingericht dat het voldoet aan de juiste gezondheidsregels. Heerlijk genieten van het mooie uitzicht en de door jullie zelf uitgekozen foodtruck die bijdragen aan de geweldige sfeer. Tijdens deze bijzondere dag kunnen jullie suppen of kajakken op het water. Op de achtergrond hoor je ontspannende muziek en zie je een DJ die ervoor zorgt dat het feest lekker op gang komt. Liever een silent disco of een singer-songwriter bij het kampvuur? Ook dit is mogelijk! Dit kan weleens het meest ultieme feest worden voor regio Leiden. Van een verjaardag tot een volledig festival en van een bruiloft tot een personeelsfeest. Zorg dat je snel meer informatie aanvraagt zodat je ook de komende tijd het leven weer kunt vieren.

Kampvuur Foodtruck Party Leiden
incl. BTW vanaf
€75 p.p.

1,5 meter oplossing regio Leiden: Kampvuur Foodtruck Party

Met diverse foodtrucks en singer-songwriters

Als je via het brede bospad aan komt lopen zie je fakkels, vuurkorven en ander sfeervolle verlichtingen. Voor jullie strekt zich een veld uit vol met picknickdekentjes of tafeltjes op voldoende afstand van elkaar met uitzicht op het water en door jullie zelf uitgekozen foodtrucks zorgen voor een fantastische sfeer en culinaire invulling. Om een unieke sfeer te creëren staan er één of meerdere singer-songwriters bij het kampvuur voor jullie klaar om de avond te vullen met semi-akoestische covers en eigen nummers terwijl jullie er langzaam achter komen hoe mooi deze herinnering zal gaan worden. Deze 1,5 meter oplossing is ideaal als rustige invulling van bijvoorbeeld een bedrijfsfeest, bedrijfsborrel, jubileum, personeelsfeest, verjaardag of bruiloft in de regio Leiden. Zorg dus dat je snel reserveert, zodat we zo snel het weer kan, we het leven weer kunnen vieren.

1,5 meter oplossing: Winter Foodtruck festival in Leiden
incl. BTW vanaf
€75 p.p.

1,5 meter oplossing: Winter Foodtruck festival in Leiden

Op uw eigen locatie of op één van de vaste locaties in uw regio

Na afloop van een bewogen jaar is iedereen toe aan verbondenheid. Dan wil je vast en zeker het jaar op een goede manier afsluiten. Maar het vinden van een 1,5 meter oplossing kan lastig zijn. Een mooie oplossing voor dit probleem ligt mogelijk in de buitenlucht, in de vorm van een Foodtruck Festival. Diverse overkappingen en heaters maken het festival winterproof. Dit winterse festival biedt het traditionele kerstmarkt gevoel maar dan in een modern Foodtruck-jasje. Alles ingericht om aan de 1,5 meter maatstaven te kunnen voldoen. Op de achtergrond hoor je ontspannende muziek en zie je een DJ die ervoor zorgt dat het feest lekker op gang komt. Liever een silent disco of een singer-songwriter bij het kampvuur? Ook dit is mogelijk! Van kerstpakketuitreiking op het werk tot winterse bruiloft, er is bijzonder veel mogelijk. Het is mogelijk om naar de vaste festival plek in Leiden te komen of om het festival te houden op uw eigen locatie. Zorg dat je snel meer informatie aanvraagt zodat je ook de komende tijd het leven weer kunt vieren.

Foodtruck Festival op je eigen bedrijfsterrein omgeving Leiden
incl. BTW vanaf
€75 p.p.

Foodtruck Festival op je eigen bedrijfsterrein omgeving Leiden

WKR vriendelijk op je eigen locatie

Bij de introductie van de werkkostenregeling (WKR) werd het steeds populairder: het vieren van een feest op het eigen terrein. Nu biedt deze feest-vorm wellicht ook uitkomst bij het organiseren van een bedrijfsfeest in de 1,5 meter samenleving in de omgevig van Leiden. Waar kun je immers beter afstand houden dan op je eigen bedrijventerrein, plein of tuin? Hoe leuk zou het zijn om daar je eigen 1,5 meter Foodtruck Festival te houden? Geniet met elkaar van heerlijk eten en drinken, goede muziek en misschien zelfs wel een Silent Disco of kampvuurconcert. Na maanden van zoomen en thuiswerken kun je elkaar dan eindelijk weer in het echt ontmoeten op een sfeervolle manier. Uiteraard kan dit concept alleen plaatsvinden mits de overheid toestemming geeft. Het is ook mogelijk om naar de vaste festival plek in je regio te komen of om het festival te houden. Zorg dat je snel meer informatie aanvraagt zodat je ook de komende tijd het leven weer kunt vieren.

Foodtruck Leiden, een toevoeging voor de inwendige mens

Ga je binnenkort een evenement organiseren met een bepaald thema en zoek je hiervoor een passende foodtruck in Leiden? Deze stad is van zichzelf al een plaatje en trekt al veel toeristen. Ook is Delft een echte studentenstad met een eigen universiteit. De grachten maken het geheel af en zorgen voor een unieke sfeer. Naast de historische binnenstad zijn er nog veel meer plekjes te vinden voor een leuk evenement. De mooie natuur in en rondom Delft zorgen voor opties wanneer je iets wilt gaan organiseren. Particulier zijn er verschillende locaties die zich prima lenen voor een feest. Zet hier de foodtrucks in Leiden bij in en er is een unieke combinatie. Je bezoekers zullen genieten van alles wat er te vinden is. Wil je nog wat extra aankleding, een extra foodtruck, entertainment, DJ’s of andere opties? Laat je wensen zo goed mogelijk achter om te kijken welke opties er aansluiten op weg naar het organiseren van een succesvol evenement. Organiseer je liever in de omgeving van Leiden? De verschillende plaatsen in de omgeving hebben elk hun bijzonderheden. Laat je ook in Alphen aan de Rijn, Oegstgeest, Rijnsburg, Noordwijk, Voorhout, Sassenheim en Katwijk meenemen in de mogelijkheden. Bekijk het aanbod op de pagina en vraag vrijblijvend meer informatie aan. We wensen je bij voorbaat al een onvergetelijke dag toe.

Foodtrucks in jouw regio:

Foodtrucks zorgen voor sfeer bij elk evenement. Ga direct naar jouw stad of regio:

Foodtrucks in Amsterdam, Aalsmeer, Zaanstad etc.:    Foodtrucks Amsterdam
Foodtrucks in Haarlem, Heemstede, IJmuiden etc.:    Foodtrucks in Haarlem

Foodtrucks in Utrecht, Vianen, Zeist  etc.:    Foodtrucks in Utrecht
Foodtrucks in Hilversum, Bussum, Blaricum etc.:       Foodtrucks in Hilversum

Foodtrucks in Den Haag, Scheveningen, Wassenaar etc.:    Foodtrucks in Den Haag
Foodtrucks in Leiden, Voorhout, Katwijk etc.:    Foodtrucks in Leiden
Foodtrucks in Delft, Rijswijk, Hoek van Holland etc.:    Foodtrucks in Delft
Foodtrucks in Gouda, Zoetermeer, Woerden etc.:    Foodtrucks in Gouda
Foodtrucks in Rotterdam, Dordrecht, Spijkenisse etc.:    Foodtrucks in Rotterdam

Foodtrucks in Arnhem, Velp, Oosterbeek etc.:           Foodtrucks in Arnhem

WAAROM ONEMOTION?

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Je aanbod op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

Foodtruck Concepten

Zoek je een foodtruck of een complete invulling voor een festival of bedrijfsfeest? Vindt hier jouw foodtruck inspiratie.

Onze voordelen

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt

Snel naar