Foodtruck Haarlem 1,5 feestconcepten

Ook catering in Ijmuiden, Santpoort, Heemstede, Bloemendaal, Hoofddorp, Spaarndam en Beverwijk.

Foodtrucks in Haarlem

Het is eigenlijk niet zo vreemd dat juist de stad Haarlem qua sfeerbeleving zo goed past bij het Foodtruck gevoel. De historische gebouwen omringen je als een warme deken, terwijl je jezelf kunt verliezen in adembenemende steegjes met veel groen en schattige vergezichten. Je zou zeker kunnen stellen dat Haarlem gevoel heeft voor smaak. En dat geldt natuurlijk ook voor haar inwoners. Het is dan ook geen wonder dat de stad de laatste jaren het decor is geweest van diverse Foodtruck Festivals als proefpark Haarlem, Festival Trek en Eten op rolletjes. En daarnaast staat de stad bol van leuke evenementen die allen vragen om een culinaire ondersteuning. Hoe jammer is het dan ook om te constateren dat de komst van de 1.5 meter samenleving in 1 klap een einde heeft gemaakt aan het culinaire Foodtruckgevoel van de stad. Maar het nu natuurlijk de tijd om creatief om te gaan met de situatie. Door niet alleen verslagen te kijken naar wat er niet meer mogelijk is, maar door juist te focussen op wat nog wel kan. Bekijk daarom eens onderstaande concepten en laat je inspireren.

Silent Disco Foodtruck Party Haarlem
incl. BTW vanaf
€75 p.p.

1,5 meter oplossing regio Haarlem: Silent Disco Foodtruck Party

Met diverse Foodtrucks, Silent Disco en/of DJ (of ander entertainment)

Hoe leuk is het om je vrienden/familie of collega's weer te zien in een sprookjesachtige setting en alle stress er even lekker met elkaar uit te dansen onder het genot van een heerlijk hapje of een drankje? Met neus- en tongstrelende foodtrucks, een adembenemende zonsondergang in het water, kampvuur, fakkels, en dit alles volgens de geldende regels. De grote vraag is natuurlijk, hoe zorg je ervoor dat je iedereen aan het dansen krijgt? De drempel om even helemaal los te kunnen gaan wordt natuurlijk wat hoger. Geen nood! De silent disco biedt uitkomst. De koptelefoon zorgt ervoor dat je je veel minder geremd voelt, zodat het toch nog een swingend dansfeest kan worden in de buitenlucht. Deze onvergetelijke oplossing is ideaal als invulling van je verjaardag, jubileum, bedrijfsfeest, bedrijfsborrel of bedrijfsuitje in de regio Haarlem. Zorg dus dat je snel reserveert en het leven kunt vieren.

Foodtruck op locatie Haarlem
incl. BTW vanaf
€75 p.p.

1,5 meter feestoplossing regio Amsterdam: je eigen Foodtruckfestival op mooie locatie aan het water

Met diverse Foodtrucks en DJ (of ander entertainment)

Een veld vol picknick dekentjes en tafeltjes zo ingericht dat het voldoet aan de juiste gezondheidsregels. Heerlijk genieten van het mooie uitzicht en de door jullie zelf uitgekozen foodtruck die bijdragen aan de geweldige sfeer. Tijdens deze bijzondere dag kunnen jullie suppen of kajakken op het water. Op de achtergrond hoor je ontspannende muziek en zie je een DJ die ervoor zorgt dat het feest lekker op gang komt. Liever een silent disco of een singer-songwriter bij het kampvuur? Ook dit is mogelijk! Dit kan weleens het meest ultieme feest worden voor regio Haarlem. Van een verjaardag tot een volledig festival en van een bruiloft tot een personeelsfeest. Zorg dat je snel meer informatie aanvraagt zodat je ook de komende tijd het leven weer kunt vieren.

Kampvuur Foodtruck Party Haarlem
incl. BTW vanaf
€75 p.p.

1,5 meter oplossing regio Haarlem: Kampvuur Foodtruck Party

Met diverse foodtrucks en singer-songwriters

Als je via het brede bospad aan komt lopen zie je fakkels, vuurkorven en ander sfeervolle verlichtingen. Voor jullie strekt zich een veld uit vol met picknickdekentjes of tafeltjes op voldoende afstand van elkaar met uitzicht op het water en door jullie zelf uitgekozen foodtrucks zorgen voor een fantastische sfeer en culinaire invulling. Om een unieke sfeer te creëren staan er één of meerdere singer-songwriters bij het kampvuur voor jullie klaar om de avond te vullen met semi-akoestische covers en eigen nummers terwijl jullie er langzaam achter komen hoe mooi deze herinnering zal gaan worden. Deze oplossing is ideaal als rustige invulling van bijvoorbeeld een bedrijfsfeest, bedrijfsborrel, jubileum, personeelsfeest, verjaardag of bruiloft in de regio Haarlem. Zorg dus dat je snel reserveert, zodat we zo snel het weer kan, we het leven weer kunnen vieren.

1,5 meter oplossing: Winter Foodtruck festival in Haarlem
incl. BTW vanaf
€75 p.p.

1,5 meter oplossing: Winter Foodtruck festival in Haarlem

Op uw eigen locatie of op één van de vaste locaties in uw regio

Na afloop van een bewogen jaar is iedereen toe aan verbondenheid. Dan wil je vast en zeker het jaar op een goede manier afsluiten. Maar het vinden van een 1,5 meter oplossing kan lastig zijn. Een mooie oplossing voor dit probleem ligt mogelijk in de buitenlucht, in de vorm van een Foodtruck Festival. Diverse overkappingen en heaters maken het festival winterproof. Dit winterse festival biedt het traditionele kerstmarkt gevoel maar dan in een modern Foodtruck-jasje. Alles ingericht om aan de 1,5 meter maatstaven te kunnen voldoen. Op de achtergrond hoor je ontspannende muziek en zie je een DJ die ervoor zorgt dat het feest lekker op gang komt. Liever een silent disco of een singer-songwriter bij het kampvuur? Ook dit is mogelijk! Van kerstpakketuitreiking op het werk tot winterse bruiloft, er is bijzonder veel mogelijk. Het is mogelijk om naar de vaste festival plek in Haarlem te komen of om het festival te houden op uw eigen locatie. Zorg dat je snel meer informatie aanvraagt zodat je ook de komende tijd het leven weer kunt vieren.

Foodtruck Festival op je eigen bedrijfsterrein omgeving Haarlem
incl. BTW vanaf
€75 p.p.

Foodtruck Festival op je eigen bedrijfsterrein omgeving Haarlem

WKR vriendelijk op je eigen locatie

Bij de introductie van de werkkostenregeling (WKR) werd het steeds populairder: het vieren van een feest op het eigen terrein. Nu biedt deze feest-vorm wellicht ook uitkomst bij het organiseren van een bedrijfsfeest in de 1,5 meter samenleving in de omgevig van Haarlem. Waar kun je immers beter afstand houden dan op je eigen bedrijventerrein, plein of tuin? Hoe leuk zou het zijn om daar je eigen 1,5 meter Foodtruck Festival te houden? Geniet met elkaar van heerlijk eten en drinken, goede muziek en misschien zelfs wel een Silent Disco of kampvuurconcert. Na maanden van zoomen en thuiswerken kun je elkaar dan eindelijk weer in het echt ontmoeten op een sfeervolle manier. Uiteraard kan dit concept alleen plaatsvinden mits de overheid toestemming geeft. Het is ook mogelijk om naar de vaste festival plek in je regio te komen of om het festival te houden. Zorg dat je snel meer informatie aanvraagt zodat je ook de komende tijd het leven weer kunt vieren.

Foodtruck Haarlem als een passende oplossing?

Nu ruimte steeds meer een probleem is en mogelijk langer zal blijven, is een mogelijke oplossing om te kijken waar de ruimte ligt. En dat is natuurlijk in de buitenlucht. We verwachten dan ook dat besloten evenementen en feesten als verjaardagen, trouwfeesten, buurtfeesten en bedrijfsfeesten in Haarlem zich steeds meer zullen gaan richten op de open ruimte in de buitenlucht. En wat is dan passender dan 1 of meerdere foodtrucks te bestellen als sfeervolle basis van het feest? Laat ons je dan ook adviseren over de mogelijkheden die het beste aansluiten bij jullie persoonlijke wensen en eisen. Het blijft natuurlijk wel even spannend wat de regering precies zal toestaan wat betreft besloten bijeenkomsten met kleinere groepen. Ook zal er per evenement gekeken moeten worden na wat er precies mogelijk is voor wat betreft vergunning. Niettemin denken wij dat foodtrucks misschien wel de beste basis vormen voor feesten en evenementen in de 1.5 meter samenleving.

Foodtrucks in jouw regio:

Foodtrucks zorgen voor sfeer bij elk evenement. Ga direct naar jouw stad of regio:

Foodtrucks in Amsterdam, Aalsmeer, Zaanstad etc.:    Foodtrucks Amsterdam
Foodtrucks in Haarlem, Heemstede, IJmuiden etc.:    Foodtrucks in Haarlem

Foodtrucks in Utrecht, Vianen, Zeist  etc.:    Foodtrucks in Utrecht
Foodtrucks in Hilversum, Bussum, Blaricum etc.:       Foodtrucks in Hilversum

Foodtrucks in Den Haag, Scheveningen, Wassenaar etc.:    Foodtrucks in Den Haag
Foodtrucks in Leiden, Voorhout, Katwijk etc.:    Foodtrucks in Leiden
Foodtrucks in Delft, Rijswijk, Hoek van Holland etc.:    Foodtrucks in Delft
Foodtrucks in Gouda, Zoetermeer, Woerden etc.:    Foodtrucks in Gouda
Foodtrucks in Rotterdam, Dordrecht, Spijkenisse etc.:    Foodtrucks in Rotterdam

Foodtrucks in Arnhem, Velp, Oosterbeek etc.:           Foodtrucks in Arnhem

WAAROM ONEMOTION?

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Je aanbod op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

Foodtruck Concepten

Zoek je een foodtruck of een complete invulling voor een festival of bedrijfsfeest? Vindt hier jouw foodtruck inspiratie.

Onze voordelen

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt

Snel naar