Foodtruck Haarlem 1,5 feestconcepten

Ook catering in Ijmuiden, Santpoort, Heemstede, Bloemendaal, Hoofddorp, Spaarndam en Beverwijk.

Foodtrucks in Haarlem

Het is eigenlijk niet zo vreemd dat juist de stad Haarlem qua sfeerbeleving zo goed past bij het Foodtruck gevoel. De historische gebouwen omringen je als een warme deken, terwijl je jezelf kunt verliezen in adembenemende steegjes met veel groen en schattige vergezichten. Je zou zeker kunnen stellen dat Haarlem gevoel heeft voor smaak. En dat geldt natuurlijk ook voor haar inwoners. Het is dan ook geen wonder dat de stad de laatste jaren het decor is geweest van diverse Foodtruck Festivals als proefpark Haarlem, Festival Trek en Eten op rolletjes. En daarnaast staat de stad bol van leuke evenementen die allen vragen om een culinaire ondersteuning. Hoe jammer is het dan ook om te constateren dat de komst van de 1.5 meter samenleving in 1 klap een einde heeft gemaakt aan het culinaire Foodtruckgevoel van de stad. Maar het nu natuurlijk de tijd om creatief om te gaan met de situatie. Door niet alleen verslagen te kijken naar wat er niet meer mogelijk is, maar door juist te focussen op wat nog wel kan. Bekijk daarom eens onderstaande concepten en laat je inspireren.

Foodtruck Festival op je eigen bedrijfsterrein omgeving Haarlem
incl. BTW vanaf
€110 p.p.

Foodtruck Festival op je eigen bedrijfsterrein omgeving Haarlem

WKR vriendelijk, veilig in de buitenlucht, muziek, drank en lekker eten

Bij de introductie van de werkkostenregeling (WKR) werd het steeds populairder: het vieren van een feest op het eigen terrein. Nu biedt deze feest-vorm wellicht ook uitkomst bij het organiseren van een bedrijfsfeest in de 1,5 meter samenleving in de omgevig van Haarlem. Waar kun je immers beter afstand houden dan op je eigen bedrijventerrein, plein of tuin? Hoe leuk zou het zijn om daar je eigen 1,5 meter Foodtruck Festival te houden? Geniet met elkaar van heerlijk eten en drinken, goede muziek en misschien zelfs wel een Silent Disco of kampvuurconcert. Na maanden van zoomen en thuiswerken kun je elkaar dan eindelijk weer in het echt ontmoeten op een sfeervolle manier. Uiteraard kan dit concept alleen plaatsvinden mits de overheid toestemming geeft. Het is ook mogelijk om naar de vaste festival plek in je regio te komen of om het festival te houden. Zorg dat je snel meer informatie aanvraagt zodat je ook de komende tijd het leven weer kunt vieren.

Pizza foodtruck inhuren in Haarlem of omgeving

Pizza foodtruck inhuren in Haarlem of omgeving

Afhankelijk van de wensen vanaf €700 per dag

Het is een van die producten waarmee je echt bijna iedereen blij maakt:de ovenverse zelfgemaakte pizza. Vandaar dat ook deze keuken een mobiele foodtruck variant heeft gekregen. De geur van de houtoven komt je tegemoet terwijl het water langzaam door je mond begint te lopen. Geef je feest of festival een authentieke Italiaanse vibe met een pizza foodtruck met oven op wieltjes. Wil je meer weten over het inhuren van een pizza foodtruck op jouw evenement in Haarlem of omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan middels onderstaande formulier.

Foodtruck Vietnamees inhuren in Haarlem of omgeving

Foodtruck Vietnamees inhuren in Haarlem of omgeving

Afhankelijk van de wensen vanaf €600 per dag

Het is misschien wel het allerbekendste streetfood in Nederland: het Vietnamese street food. Nog altijd even populair in Nederland kom je in elk winkelcentrum wel een Vietnamese loempiakraam tegen. Van pasteitjes tot Bapao, van risoles tot de authentieke loempia. Minder bekend maar niet minder lekker zijn de rijstvellen met daarin groente en vlees of kip, uiteraard vergezeld met een heerlijke Vietnamese saus. Stap in een wereld van heerlijke Aziatische street food gerechten met een Vietnamese Foodtruck. Wil je meer weten over het inhuren van een  Vietnamese foodtruck op jouw evenement in Haarlem of omgeving?vraag hieronder dan vrijblijvend meer informatie aan.

BBQ Foodtruck inhuren in Haarlem of omgeving

BBQ Foodtruck inhuren in Haarlem of omgeving

Afhankelijk van de wensen vanaf €900 per dag

Lekkerder dan dit gaat het niet worden. De zon staat hoog aan de hemel. De wind blaast uit de juiste richting. De geur van de bbq foodtruck cirkelt wat rond je gezicht voordat je neus wordt getrakteerd op een vleugje zomerse inspiratie. Het is ongelofelijk wat lekker eten vers van de grill allemaal met je kan doen. Uiteraard is het ook mogelijk om een bbq foodtruck te bestellen voor een winters evenement. Wil.je meer weten over het inhuren van een bbq foodtruck op jouw evenement in Haarlem, Heemstede, Zandvoort, Haarlemmermeer, Hoofddorp of omgeving? Vraag hieronder dan vrijblijvend meer informatie aan.

Hamburger Foodtruck in Haarlem of omgeving

Hamburger Foodtruck in Haarlem of omgeving

Afhankelijk van de wensen vanaf €800 per dag

Het is natuurlijk een van de good old favorieten: de hamburger. Simpel in de basis en oh zo lekker. Maar ook de hamburger kent verrassende culinaire varianten die je natuurlijk wilt gaan proberen bij de hamburger foodtruck op jouw evenement. Kies voor een bijzondere burger of laat de grillmaster helemaal los gaan met de saus en garnering. Hoog tijd voor wat feelgood food op jouw feest. Wil.je meer weten over het inhuren van een hamburger foodtruck op jouw evenement in Haarlem of omgeving? Vraag hieronder dan vrijblijvend meer informatie aan.

Frietjes foodtruck in Haarlem of omgeving

Frietjes foodtruck in Haarlem of omgeving

Afhankelijk van de wensen vanaf €600 per dag

Van alle foodtrucks staat deze vast en zeker op 1: de frietjes Foodtruck. Het bakken van perfecte frietjes is een ware kunst op zich. Er zijn zelfs landelijke ranglijsten voor de beste frites. Alles begint natuurlijk bij de juiste basis: verse frietjes gemaakt van de beste aardappelen. Natuurlijk is ook de ambachtelijke saus van levensbelang. Het enige wat verder nog nodig is, is de juiste setting en het feest kan echt beginnen. Wil je meer weten over het inhuren van een frietjes foodtruck op jouw evenement in Haarlem of omgeving? Vraag hieronder dan vrijblijvend meer informatie aan.

Sushi foodtruck in Haarlem of omgeving

Sushi foodtruck in Haarlem of omgeving

Afhankelijk van de wensen vanaf €900 per dag

Het is eigenlijk ongelofelijk hoe de Japanse keuken met haar sushi ons land in relatief korte tijd heeft kunnen veroveren.  De magische combinatie van perfect gekookte sushirijst aangemaakt met rijstazijn, suiker en een vleugje zout en de ambachtelijk gemaakte nori (zeewier) met betoverende vulling maken van elk feestje in jouw regio een waar evenement. Wil je meer weten over het inhuren van een sushi foodtruck op jouw evenement in Haarlem of omgeving? Vraag hieronder dan vrijblijvend meer informatie aan.

Pannenkoek Foodtruck inhuren in Haarlem of omgeving

Pannenkoek Foodtruck inhuren in Haarlem of omgeving

Afhankelijk van de wensen vanaf €700 per dag

Het is een klassieker die onverminderd populair is gebleven onder kinderen en volwassenen in Nederland: de pannenkoek. En natuurlijk weet een pannenkoeken foodtruck er echt iets lekker van te maken. Ga je voor de klassieke pannenkoek met poedersuiker of schenkstroop of ga je voor echt iets bijzonders? Laat je kinderen geniet van heerlijke pannenkoeken of geniet er stiekem als volwassene nog meer van. Wil je meer weten over het inhuren van een pannenkoek foodtruck op jouw evenement in Haarlem of omgeving?vraag hieronder dan vrijblijvend meer informatie aan.

Hightea en taarten foodtruck inhuren in Haarlem of omgeving

Hightea en taarten foodtruck inhuren in Haarlem of omgeving

Afhankelijk van de wensen vanaf €700 per dag

Wie houdt er niet van taart? Is er taart dan is er meestal wat te vieren. Dat kan een verjaardag zijn of een bruiloft, maar het kan ook iets minder concreets zijn: het vieren van het leven. Dat de zon schijnt, dat je op een gezellige plek bent in de buitenlucht. Er is eigenlijk altijd wel iets dat kan worden gevierd. En er is dus eigenlijk altijd wel een reden voor taart of taartjes. Dus een taartjes foodtruck kan eigenlijk altijd onderdeel uitmaken van je evenement. Wil.je meer weten over het inhuren van een taarten foodtruck op jouw evenement in Haarlem of omgeving? Vraag hieronder dan vrijblijvend meer informatie aan.

Foodtruck Braadworst (of Bratwurst) in Haarlem of omgeving

Foodtruck Braadworst (of Bratwurst) in Haarlem of omgeving

Afhankelijk van de wensen vanaf €800 per dag

De echte liefhebber van worst rijdt er al snel kilometers voor om: de authentieke Duitse braadworst met vers gebakken uitjes, een lekker broodje en klassieke of originele sauzen. Van bockworst tot curryworst, de ideale bratwurst lijkt misschien simpel, maar is oh zo lekker. Ideaal als culinaire omlijsting van bijvoorbeeld een winterfair, vrijmibo of zomerfeest. Wil je meer weten over het inhuren van een Braadworst foodtruck op jouw evenement in Haarlem of omgeving?vraag hieronder dan vrijblijvend meer informatie aan.

Foodtruck Haarlem als een passende oplossing?

Nu ruimte steeds meer een probleem is en mogelijk langer zal blijven, is een mogelijke oplossing om te kijken waar de ruimte ligt. En dat is natuurlijk in de buitenlucht. We verwachten dan ook dat besloten evenementen en feesten als verjaardagen, trouwfeesten, buurtfeesten, bedrijfsfeesten en personeelsuitjes in Haarlem zich steeds meer zullen gaan richten op de open ruimte in de buitenlucht. En wat is dan passender dan 1 of meerdere foodtrucks te bestellen als sfeervolle basis van het feest? Laat ons je dan ook adviseren over de mogelijkheden die het beste aansluiten bij jullie persoonlijke wensen en eisen. Het blijft natuurlijk wel even spannend wat de regering precies zal toestaan wat betreft besloten bijeenkomsten met kleinere groepen. Ook zal er per evenement gekeken moeten worden na wat er precies mogelijk is voor wat betreft vergunning. Niettemin denken wij dat foodtrucks misschien wel de beste basis vormen voor feesten en evenementen in de 1.5 meter samenleving.

Foodtrucks in jouw regio:

Foodtrucks zorgen voor sfeer bij elk evenement. Ga direct naar jouw stad of regio:

Foodtrucks in Amsterdam, Aalsmeer, Zaanstad etc.:    Foodtrucks Amsterdam
Foodtrucks in Haarlem, Heemstede, IJmuiden etc.:    Foodtrucks in Haarlem

Foodtrucks in Utrecht, Vianen, Zeist  etc.:    Foodtrucks in Utrecht
Foodtrucks in Hilversum, Bussum, Blaricum etc.:       Foodtrucks in Hilversum

Foodtrucks in Den Haag, Scheveningen, Wassenaar etc.:    Foodtrucks in Den Haag
Foodtrucks in Leiden, Voorhout, Katwijk etc.:    Foodtrucks in Leiden
Foodtrucks in Delft, Rijswijk, Hoek van Holland etc.:    Foodtrucks in Delft
Foodtrucks in Gouda, Zoetermeer, Woerden etc.:    Foodtrucks in Gouda
Foodtrucks in Rotterdam, Dordrecht, Spijkenisse etc.:    Foodtrucks in Rotterdam

Foodtrucks in Arnhem, Velp, Oosterbeek etc.:           Foodtrucks in Arnhem

WAAROM ONEMOTION?

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Je aanbod op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

Foodtruck Concepten

Zoek je een foodtruck of een complete invulling voor een festival of bedrijfsfeest? Vindt hier jouw foodtruck inspiratie.

Onze voordelen

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt

Snel naar