Foodtruck Den Haag 1,5 feestconcepten

Ook catering in Den Haag, Scheveningen, Voorburg-Leidschendam, Westland en Wassenaar.

Foodtrucks in Den Haag

Ben je op zoek naar een foodtruck Den Haag? We inspireren je graag met een aantal foodtruck opties en concepten in het mooie Den Haag en omgeving. Den Haag is een bijzondere stad en staat ook wel bekend om de duinen, regering, winkelen en natuurlijk de plek om heerlijk bij te komen aan het strand. De stad zit vol enorme bedrijven en ministeries. Tel daarbij de vele inwoners en er is een enorme vraag naar leuke evenementen en activiteiten. Alles volgens de gezondheid- en veiligheidsregels uiteraard om alles in goede banen te leiden. Ga je binnenkort iets organiseren? Ga je in het huwelijksbootjes stappen of organiseer je een onvergetelijk festival? Ben je hiervoor op zoek naar foodtrucks in Den Haag die de sfeer nog beter kunnen maken? Er zijn ontzettend veel mogelijkheden op het gebied van foodtrucks. Diverse gerechten, voorgerechten, hoofdgerechten, bijgerechten, toetjes en drankjes. Maar ook diverse gerechten uit de meest uiteenlopende werelden. En denk jij dat er in de winter geen foodtruck festival gehouden kan worden? Dan zit je er flink naast! Laat je daarom meenemen in de verschillende opties en inspireer jezelf. Organiseer zelf en zoek een foodtruck Den Haag die specifiek bij je type event past of kies voor een complete oplossing. Heb je interesse? Vraag vrijblijvend meer informatie aan.

Foodtruck Braadworst (of Bratwurst) in Den Haag of omgeving

Foodtruck Braadworst (of Bratwurst) in Den Haag of omgeving

Afhankelijk van de wensen vanaf €800 per dag

De echte liefhebber van worst rijdt er al snel kilometers voor om: de authentieke Duitse braadworst met vers gebakken uitjes, een lekker broodje en klassieke of originele sauzen. Van bockworst tot curryworst, de ideale bratwurst lijkt misschien simpel, maar is oh zo lekker. Ideaal als culinaire omlijsting van bijvoorbeeld een winterfair, vrijmibo of zomerfeest. Wil je meer weten over het inhuren van een Braadworst foodtruck op jouw evenement in Den Haag of omgeving?vraag hieronder dan vrijblijvend meer informatie aan.

Kampvuur Foodtruck Party Den Haag
incl. BTW vanaf
€75 p.p.

1,5 meter oplossing regio Den Haag: Kampvuur Foodtruck Party

Met diverse foodtrucks en singer-songwriters

Als je via het brede bospad aan komt lopen zie je fakkels, vuurkorven en ander sfeervolle verlichtingen. Voor jullie strekt zich een veld uit vol met picknickdekentjes of tafeltjes op voldoende afstand van elkaar met uitzicht op het water en door jullie zelf uitgekozen foodtrucks zorgen voor een fantastische sfeer en culinaire invulling. Om een unieke sfeer te creëren staan er één of meerdere singer-songwriters bij het kampvuur voor jullie klaar om de avond te vullen met semi-akoestische covers en eigen nummers terwijl jullie er langzaam achter komen hoe mooi deze herinnering zal gaan worden. Deze oplossing is ideaal als rustige invulling van bijvoorbeeld een bedrijfsfeest, bedrijfsborrel, jubileum, personeelsfeest, verjaardag of bruiloft in de regio Den Haag. Zorg dus dat je snel reserveert, zodat we zo snel het weer kan, we het leven weer kunnen vieren.

Hightea en taarten foodtruck inhuren regio den Haag

Hightea en taarten foodtruck inhuren regio den Haag

Afhankelijk van de wensen vanaf €700 per dag

Wie houdt er niet van taart? Is er taart dan is er meestal wat te vieren. Dat kan een verjaardag zijn of een bruiloft, maar het kan ook iets minder concreets zijn: het vieren van het leven. Dat de zon schijnt, dat je op een gezellige plek bent in de buitenlucht. Er is eigenlijk altijd wel iets dat kan worden gevierd. En er is dus eigenlijk altijd wel een reden voor taart of taartjes. Dus een taartjes foodtruck kan eigenlijk altijd onderdeel uitmaken van je evenement. Wil.je meer weten over het inhuren van een taarten foodtruck op jouw evenement in Den Haag of omgeving? Vraag hieronder dan vrijblijvend meer informatie aan.

Silent Disco Foodtruck Party Den Haag
incl. BTW vanaf
€75 p.p.

1,5 meter oplossing regio Den Haag: Silent Disco Foodtruck Party

Met diverse Foodtrucks, Silent Disco en/of DJ (of ander entertainment)

Hoe leuk is het om je vrienden/familie of collega's weer te zien in een sprookjesachtige setting en alle stress er even lekker met elkaar uit te dansen onder het genot van een heerlijk hapje of een drankje? Met neus- en tongstrelende foodtrucks, een adembenemende zonsondergang in het water, kampvuur, fakkels, en dit alles volgens de geldende regels. De grote vraag is natuurlijk, hoe zorg je ervoor dat je iedereen aan het dansen krijgt? De drempel om even helemaal los te kunnen gaan wordt natuurlijk wat hoger. Geen nood! De silent disco biedt uitkomst. De koptelefoon zorgt ervoor dat je je veel minder geremd voelt, zodat het toch nog een swingend dansfeest kan worden in de buitenlucht. Deze onvergetelijke oplossing is ideaal als invulling van je verjaardag, jubileum, bedrijfsfeest, bedrijfsborrel of bedrijfsuitje in de regio Den Haag. Zorg dus dat je snel reserveert en het leven kunt vieren.

Sushi foodtruck in Den Haag of omgeving

Sushi foodtruck in Den Haag of omgeving

Afhankelijk van de wensen vanaf €900 per dag

Het is eigenlijk ongelofelijk hoe de Japanse keuken met haar sushi ons land in relatief korte tijd heeft kunnen veroveren.  De magische combinatie van perfect gekookte sushirijst aangemaakt met rijstazijn, suiker en een vleugje zout en de ambachtelijk gemaakte nori (zeewier) met betoverende vulling maken van elk feestje in jouw regio een waar evenement. Wil je meer weten over het inhuren van een sushi foodtruck op jouw evenement in Den Haag of omgeving? Vraag hieronder dan vrijblijvend meer informatie aan.

Foodtruck op locatie Den Haag
incl. BTW vanaf
€75 p.p.

1,5 meter feestoplossing regio Den Haag: je eigen Foodtruckfestival op mooie locatie aan het water

Met diverse Foodtrucks en DJ (of ander entertainment)

Een veld vol picknick dekentjes en tafeltjes zo ingericht dat het voldoet aan de juiste gezondheidsregels. Heerlijk genieten van het mooie uitzicht en de door jullie zelf uitgekozen foodtruck die bijdragen aan de geweldige sfeer. Tijdens deze bijzondere dag kunnen jullie suppen of kajakken op het water. Op de achtergrond hoor je ontspannende muziek en zie je een DJ die ervoor zorgt dat het feest lekker op gang komt. Liever een silent disco of een singer-songwriter bij het kampvuur? Ook dit is mogelijk! Dit kan weleens het meest ultieme feest worden voor regio Den Haag. Van een verjaardag tot een volledig festival en van een bruiloft tot een personeelsfeest. Zorg dat je snel meer informatie aanvraagt zodat je ook de komende tijd het leven weer kunt vieren.

Hamburger Foodtruck in Den Haag of omgeving

Hamburger Foodtruck in Den Haag of omgeving

Afhankelijk van de wensen vanaf €800 per dag

Het is natuurlijk een van de good old favorieten: de hamburger. Simpel in de basis en oh zo lekker. Maar ook de hamburger kent verrassende culinaire varianten die je natuurlijk wilt gaan proberen bij de hamburger foodtruck op jouw evenement. Kies voor een bijzondere burger of laat de grillmaster helemaal los gaan met de saus en garnering. Hoog tijd voor wat feelgood food op jouw feest. Wil.je meer weten over het inhuren van een hamburger foodtruck op jouw evenement in Den Haag of omgeving? Vraag hieronder dan vrijblijvend meer informatie aan.

1,5 meter oplossing: Winter Foodtruck festival in Den Haag
incl. BTW vanaf
€75 p.p.

1,5 meter oplossing: Winter Foodtruck festival in Den Haag

Op uw eigen locatie of op één van de vaste locaties in uw regio

Na afloop van een bewogen jaar is iedereen toe aan verbondenheid. Dan wil je vast en zeker het jaar op een goede manier afsluiten. Maar het vinden van een 1,5 meter oplossing kan lastig zijn. Een mooie oplossing voor dit probleem ligt mogelijk in de buitenlucht, in de vorm van een Foodtruck Festival. Diverse overkappingen en heaters maken het festival winterproof. Dit winterse festival biedt het traditionele kerstmarkt gevoel maar dan in een modern Foodtruck-jasje. Alles ingericht om aan de 1,5 meter maatstaven te kunnen voldoen. Op de achtergrond hoor je ontspannende muziek en zie je een DJ die ervoor zorgt dat het feest lekker op gang komt. Liever een silent disco of een singer-songwriter bij het kampvuur? Ook dit is mogelijk! Van kerstpakketuitreiking op het werk tot winterse bruiloft, er is bijzonder veel mogelijk. Het is mogelijk om naar de vaste festival plek in Den Haag te komen of om het festival te houden op uw eigen locatie. Zorg dat je snel meer informatie aanvraagt zodat je ook de komende tijd het leven weer kunt vieren.

Frietjes foodtruck in Den Haag of omgeving

Frietjes foodtruck in Den Haag of omgeving

Afhankelijk van de wensen vanaf €600 per dag

Van alle foodtrucks staat deze vast en zeker op 1: de frietjes Foodtruck. Het bakken van perfecte frietjes is een ware kunst op zich. Er zijn zelfs landelijke ranglijsten voor de beste frites. Alles begint natuurlijk bij de juiste basis: verse frietjes gemaakt van de beste aardappelen. Natuurlijk is ook de ambachtelijke saus van levensbelang. Het enige wat verder nog nodig is, is de juiste setting en het feest kan echt beginnen. Wil je meer weten over het inhuren van een frietjes foodtruck op jouw evenement in Den Haag of omgeving? Vraag hieronder dan vrijblijvend meer informatie aan.

Foodtruck Festival op je eigen bedrijfsterrein omgeving Den Haag
incl. BTW vanaf
€75 p.p.

Foodtruck Festival op je eigen bedrijfsterrein omgeving Den Haag

WKR vriendelijk, 1,5 meter proof, muziek, drank en lekker eten

Bij de introductie van de werkkostenregeling (WKR) werd het steeds populairder: het vieren van een feest op het eigen terrein. Nu biedt deze feest-vorm wellicht ook uitkomst bij het organiseren van een bedrijfsfeest in de 1,5 meter samenleving in de omgevig van Den Haag. Waar kun je immers beter afstand houden dan op je eigen bedrijventerrein, plein of tuin? Hoe leuk zou het zijn om daar je eigen 1,5 meter Foodtruck Festival te houden? Geniet met elkaar van heerlijk eten en drinken, goede muziek en misschien zelfs wel een Silent Disco of kampvuurconcert. Na maanden van zoomen en thuiswerken kun je elkaar dan eindelijk weer in het echt ontmoeten op een sfeervolle manier. Uiteraard kan dit concept alleen plaatsvinden mits de overheid toestemming geeft. Het is ook mogelijk om naar de vaste festival plek in je regio te komen of om het festival te houden. Zorg dat je snel meer informatie aanvraagt zodat je ook de komende tijd het leven weer kunt vieren.

Foodtruck Vietnamees inhuren in Den Haag of omgeving

Foodtruck Vietnamees inhuren in Den Haag of omgeving

Afhankelijk van de wensen vanaf €600 per dag

Het is misschien wel het allerbekendste streetfood in Nederland: het Vietnamese street food. Nog altijd even populair in Nederland kom je in elk winkelcentrum wel een Vietnamese loempiakraam tegen. Van pasteitjes tot Bapao, van risoles tot de authentieke loempia. Minder bekend maar niet minder lekker zijn de rijstvellen met daarin groente en vlees of kip, uiteraard vergezeld met een heerlijke Vietnamese saus. Stap in een wereld van heerlijke Aziatische street food gerechten met een Vietnamese Foodtruck. Wil je meer weten over het inhuren van een  Vietnamese foodtruck op jouw evenement in Den Haag of omgeving?vraag hieronder dan vrijblijvend meer informatie aan.

Pizza foodtruck inhuren in Den Haag of omgeving

Pizza foodtruck inhuren in Den Haag of omgeving

Afhankelijk van de wensen vanaf €700 per dag

Het is een van die producten waarmee je echt bijna iedereen blij maakt:de ovenverse zelfgemaakte pizza. Vandaar dat ook deze keuken een mobiele foodtruck variant heeft gekregen. De geur van de houtoven komt je tegemoet terwijl het water langzaam door je mond begint te lopen. Geef je feest of festival een authentieke Italiaanse vibe met een pizza foodtruck met oven op wieltjes. Wil je meer weten over het inhuren van een pizza foodtruck op jouw evenement in Den Haag of omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan middels onderstaande formulier.

Pannenkoek Foodtruck inhuren in Den Haag of omgeving

Pannenkoek Foodtruck inhuren in Den Haag of omgeving

Afhankelijk van de wensen vanaf €700 per dag

Het is een klassieker die onverminderd populair is gebleven onder kinderen en volwassenen in Nederland: de pannenkoek. En natuurlijk weet een pannenkoeken foodtruck er echt iets lekker van te maken. Ga je voor de klassieke pannenkoek met poedersuiker of schenkstroop of ga je voor echt iets bijzonders? Laat je kinderen geniet van heerlijke pannenkoeken of geniet er stiekem als volwassene nog meer van. Wil je meer weten over het inhuren van een pannenkoek foodtruck op jouw evenement in Den Haag of omgeving?vraag hieronder dan vrijblijvend meer informatie aan.

BBQ Foodtruck inhuren in Delft of omgeving

BBQ Foodtruck inhuren in Den Haag of omgeving

Afhankelijk van de wensen vanaf €900 per dag

Lekkerder dan dit gaat het niet worden. De zon staat hoog aan de hemel. De wind blaast uit de juiste richting. De geur van de bbq foodtruck cirkelt wat rond je gezicht voordat je neus wordt getrakteerd op een vleugje zomerse inspiratie. Het is ongelofelijk wat lekker eten vers van de grill allemaal met je kan doen. Uiteraard is het ook mogelijk om een bbq foodtruck te bestellen voor een winters evenement. Wil.je meer weten over het inhuren van een bbq foodtruck op jouw evenement in Den Haag, Leidschendam-Voorburg, Voorschoten, Wassenaar of omgeving? Vraag hieronder dan vrijblijvend meer informatie aan.

Foodtruck Den Haag, sfeervol en smakelijk

Wie aan Den Haag denkt zal waarschijnlijk meteen denken aan diverse evenementen in de stad of uiteraard het strand van Scheveningen. Wie is er nou niet geweest om een dagje heerlijk uit te rusten? De stad bruist en organiseert enorm veel om de inwoners en bezoekers een onvergetelijke ervaring te geven. Is het nu tijd dat je zelf iets gaat organiseren? Stap je in het huwelijksbootje en zoek je hiervoor een smakelijke foodtruck in Den Haag om de genodigden te laten genieten van lekker eten? Organiseer je zelf een salsa feest en wil je hierbij de gerechten van Zuid-Amerika naar de bezoekers brengen? Ben je jarig en wil je genieten van je favoriete gerechten samen met vrienden en familie? Of organiseer je een bedrijfsfeest in de winter en is een foodtruck festival in Den Haag wel een passende oplossing? In alle gevallen helpen we je graag op weg. Van een bijzondere plaats in het mooie Den Haag zelf of juist in de regio. Met plaatsen als Scheveningen, Voorburg-Leidschendam, Westland, Wateringen, Nootdorp, Voorschoten en Wassenaar is er voldoende keuze. BIj jou thuis in de tuin of juist in de buitenlucht. Heb je nog vragen of wil je graag weten welke opties er zijn voor jou? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Foodtrucks in jouw regio:

Foodtrucks zorgen voor sfeer bij elk evenement. Ga direct naar jouw stad of regio:

Foodtrucks in Amsterdam, Aalsmeer, Zaanstad etc.:    Foodtrucks Amsterdam
Foodtrucks in Haarlem, Heemstede, IJmuiden etc.:    Foodtrucks in Haarlem

Foodtrucks in Utrecht, Vianen, Zeist  etc.:    Foodtrucks in Utrecht
Foodtrucks in Hilversum, Bussum, Blaricum etc.:       Foodtrucks in Hilversum

Foodtrucks in Den Haag, Scheveningen, Wassenaar etc.:    Foodtrucks in Den Haag
Foodtrucks in Leiden, Voorhout, Katwijk etc.:    Foodtrucks in Leiden
Foodtrucks in Delft, Rijswijk, Hoek van Holland etc.:    Foodtrucks in Delft
Foodtrucks in Gouda, Zoetermeer, Woerden etc.:    Foodtrucks in Gouda
Foodtrucks in Rotterdam, Dordrecht, Spijkenisse etc.:    Foodtrucks in Rotterdam

Foodtrucks in Arnhem, Velp, Oosterbeek etc.:           Foodtrucks in Arnhem

WAAROM ONEMOTION?

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Je aanbod op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

Foodtruck Concepten

Zoek je een foodtruck of een complete invulling voor een festival of bedrijfsfeest? Vindt hier jouw foodtruck inspiratie.

Onze voordelen

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt

Snel naar