Foodtrucks bruiloft

Voor een leuk trouwfeest

Foodtrucks

Foodtruck bruiloft voor een onvergetelijke dag!

Ben jij op zoek naar een foodtruck voor op je bruiloft? We helpen je graag op weg met een flinke dosis inspiratie. Je zocht op “foodtruck bruiloft” en kwam uit op deze pagina. Het is namelijk tijd om je voor te bereiden op de belangrijkste dag in je leven. Het aanzoek is gedaan en je trouwdag komt eraan. Maar hoe organiseer je nu iets onvergetelijks, sfeervol en uiteraard romantisch tegelijk? Een foodtruck bruiloft feest is mogelijk de oplossing. Wanneer je terug in de tijd gaat droom je even weg bij het moment dat je ten huwelijk werd gevraagd. Een aanzoek op romantische, lieve, stoere of juist hele simpele manier. Alles om de liefde te tonen voor jou als partner. Nu is het tijd om een volgende stap te zetten want het moet toch de mooiste dag in je leven worden. Maar hoe gaat deze eruit zien? Wat zijn de ingrediënten van deze magische dag. Je trouwt immers als het goed is maar één keer. De gastenlijsten worden gemaakt en je denkt na over hoe deze dag eruit moet komen te zien. Zijn jij en je partner echte liefhebbers van foodtrucks? En gaat bij jullie liefde door de maag? Een foodtruck bruiloft kan een magische dag creëren. Onderstaand hebben we een divers aanbod van bijzondere oplossing voor een onvergetelijk feest. Zie jij jezelf en alle genodigden al heerlijk geniet van deze onvergetelijke bruiloft? Vraag onderstaand vrijblijvend meer informatie aan en laat je informeren over de mogelijkheden.

 Live Cooking BBQ Foodtruck feest op je eigen locatie in de regio STAD
incl. BTW vanaf
€35 p.p.

Live Cooking BBQ Foodtruck catering op je eigen locatie

Max. 1.000 deelnemers; Mogelijk op elke locatie met buitenruimte; Ook drankjes, meubilair of complete foodmarkt is mogelijk.

Het zijn bijzondere mensen die grillmasters. Een beetje stoer en enorm veel verstand van de BBQ en alles wat daarbij komt kijken. Het is dus al een hele belevenis om deze specialisten aan het werk te zien. Geef ze een lekker stuk vlees, vis (of iets vegetarisch) en een grill en ze gaan helemaal los speciaal voor jullie. Voor je het weten genieten jullie allemaal van een geweldig grill evenement. Het is ook mogelijk om dit evenement uit te breiden met drankjes (afgekocht of per uur) of andere foodtrucks, van paella tot pizza (voor mensen die wat minder van BBQ houden). Wil je meer informatie over de mogelijkheden van het inzetten van deze live Cooking rollende BBQ voor je evenement op je eigen locatie? Vraag hieronder vrijblijvend meer informatie aan middels onderstaande groene button.

Live Cooking foodmarkt met rollende keukens en foodtrucks
incl. BTW vanaf
€35 p.p.

Live Cooking foodmarkt met rollende keukens en foodtrucks voor je bruiloft

Voor 50 t/m 1.000 personen (meer op aanvraag); diverse keukens

Organiseer je binnenkort een buurtfeest, bedrijfsfeest of een ander particulier of zakelijk evenement en ben je op zoek naar Foodtruck catering om het evenement mee in te kleuren? Dan is een live cooking foodmarkt met rollende keukens wellicht een heel leuk idee. Voor groepen van 50 personen tot wel 1.000 personen kan de catering (optioneel ook drankjes) voor jullie uit handen genomen worden. Er zijn diverse mogelijkheden voor wat betreft de foodtrucks en rollende keukens, zoals o.a.: een mobiele tapasbar, verse frites, chocoladefeest met fonteinen en live bereide bonbons, gigantische paella pannen, luxe broodjes of crepes tot churos en Italiaanse ijswagens, pizza houtoven tot Zuid-Afrikaanse braai brandweerauto en nog veel meer. Wil je meer informatie over de mogelijkheden van het inzetten van deze live Cooking Foodtruck foodmarkt voor je eigen evenement? Vraag hieronder vrijblijvend meer informatie aan middels onderstaande groene button.

Hightea en taarten foodtruck voor op je bruiloft

Hightea en taarten foodtruck voor op je bruiloft

Min. besteding €2000 per dag

Wie houdt er niet van taart? Is er taart dan is er meestal wat te vieren. Dat kan een verjaardag zijn of een bruiloft, maar het kan ook iets minder concreets zijn: het vieren van het leven. Dat de zon schijnt, dat je op een gezellige plek bent in de buitenlucht. Er is eigenlijk altijd wel iets dat kan worden gevierd. En er is dus eigenlijk altijd wel een reden voor taart of taartjes. Dus een taartjes foodtruck kan eigenlijk altijd onderdeel uitmaken van je evenement. Wil.je meer weten over het inhuren van een taarten foodtruck op jouw bruiloft? Vraag hieronder dan vrijblijvend meer informatie aan.

Foodtruck bruiloft, een eigen mini festival

Trouwen kan op zo ontzettend veel manieren en uiteraard op de meest uiteenlopende locaties. Het ja-woord geven en vervolgens genieten van elkaar als levenspartners. Na alle officiële zaken is het tijd om te genieten van de familie en vrienden en eventueel een spetterend feest. Maar op welke manier ga je dit inrichten? Een foodtruck bruiloft is wellicht wel een creatieve optie. Samen met je familie, vrienden en collega’s lekker genieten van de meest uiteenlopende foodtruck opties. Van simpele kleine gerechten tot aan warme delicatessen. Toetjes, hapjes en drankjes vanuit alle windhoeken. Het is maar net waar je voorkeur naar uit gaat. Heb je een bepaald thema in gedachten? Kies dan voor bruiloft foodtrucks die hierop aansluiten. Gaat het een zwoele zomerse latin bruiloft worden? Kies dan voor de meest uiteenlopende gerechten uit Zuid-Amerika. Maar ook Nederlandstalig of een mengelmoes van de meest uiteenlopende opties is mogelijk. Laat je gewoon vrijblijvend informeren over de mogelijkheden en laat je verrassen. Zo helpen we je met deze bruiloft foodtruck concepten graag op weg naar de meest onvergetelijke dag uit je leven. We wensen je bij voorbaat veel plezier toe.

Foodtrucks in jouw regio:

Foodtrucks zorgen voor sfeer bij elk evenement. Ga direct naar jouw stad of regio:

Foodtrucks in Amsterdam, Aalsmeer, Zaanstad etc.:    Foodtrucks Amsterdam
Foodtrucks in Haarlem, Heemstede, IJmuiden etc.:    Foodtrucks in Haarlem

Foodtrucks in Utrecht, Vianen, Zeist  etc.:    Foodtrucks in Utrecht
Foodtrucks in Hilversum, Bussum, Blaricum etc.:       Foodtrucks in Hilversum

Foodtrucks in Den Haag, Scheveningen, Wassenaar etc.:    Foodtrucks in Den Haag
Foodtrucks in Leiden, Voorhout, Katwijk etc.:    Foodtrucks in Leiden
Foodtrucks in Delft, Rijswijk, Hoek van Holland etc.:    Foodtrucks in Delft
Foodtrucks in Gouda, Zoetermeer, Woerden etc.:    Foodtrucks in Gouda
Foodtrucks in Rotterdam, Dordrecht, Spijkenisse etc.:    Foodtrucks in Rotterdam

Foodtrucks in Arnhem, Velp, Oosterbeek etc.:           Foodtrucks in Arnhem

WAAROM ONEMOTION?

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Je aanbod op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

Foodtruck Concepten

Zoek je een foodtruck of een complete invulling voor een festival of bedrijfsfeest? Vindt hier jouw foodtruck inspiratie.

Onze voordelen

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt

Snel naar