Foodtrucks bruiloft

1,5 meter concepten voor jouw trouwfeest

Foodtruck bruiloft voor een onvergetelijke dag!

Ben jij op zoek naar een foodtruck voor op je bruiloft? We helpen je graag op weg met een flinke dosis inspiratie. Je zocht op “foodtruck bruiloft” en kwam uit op deze pagina. Het is namelijk tijd om je voor te bereiden op de belangrijkste dag in je leven. Het aanzoek is gedaan en je trouwdag komt eraan. Maar hoe organiseer je nu iets onvergetelijks, sfeervol en uiteraard romantisch tegelijk? Een foodtruck bruiloft feest is mogelijk de oplossing. Wanneer je terug in de tijd gaat droom je even weg bij het moment dat je ten huwelijk werd gevraagd. Een aanzoek op romantische, lieve, stoere of juist hele simpele manier. Alles om de liefde te tonen voor jou als partner. Nu is het tijd om een volgende stap te zetten want het moet toch de mooiste dag in je leven worden. Maar hoe gaat deze eruit zien? Wat zijn de ingrediënten van deze magische dag. Je trouwt immers als het goed is maar één keer. De gastenlijsten worden gemaakt en je denkt na over hoe deze dag eruit moet komen te zien. Zijn jij en je partner echte liefhebbers van foodtrucks? En gaat bij jullie liefde door de maag? Een foodtruck bruiloft kan een magische dag creëren. Onderstaand hebben we een divers aanbod van bijzondere oplossing voor een onvergetelijk feest. Zie jij jezelf en alle genodigden al heerlijk geniet van deze onvergetelijke bruiloft? Vraag onderstaand vrijblijvend meer informatie aan en laat je informeren over de mogelijkheden.

Kampvuur Foodtruck trouwfeest
incl. BTW vanaf
€75 p.p.

1,5 meter oplossing: Kampvuur Foodtruck trouwfeest

Met diverse foodtrucks en singer-songwriters

Als je via het brede bospad aan komt lopen zie je fakkels, vuurkorven en ander sfeervolle verlichtingen. Voor jullie strekt zich een veld uit vol met picknickdekentjes of tafeltjes op voldoende afstand van elkaar met uitzicht op het water, het bruidskoppel en door jullie zelf uitgekozen foodtrucks zorgen voor een fantastische sfeer en culinaire invulling. Om een unieke sfeer te creëren tijdens deze bruiloft staan er één of meerdere singer-songwriters bij het kampvuur voor jullie klaar om de avond te vullen met semi-akoestische covers en eigen nummers terwijl jullie er langzaam achter komen hoe mooi deze herinnering zal gaan worden. Deze 1,5 meter oplossing is ideaal als rustige invulling van een magische bruiloft. Zorg dus dat je snel reserveert, zodat we zo snel het weer kan, we het leven en het geluk van het bruidspaar weer kunnen vieren.

Winter Foodtruck trouwfestival
incl. BTW vanaf
€75 p.p.

1,5 meter bedrijfsfeest oplossing: Winter Foodtruck trouwfestival

Op uw eigen locatie of op één van de vaste locaties in uw regio

Trouwen in de winter kan voor een magische setting zorgen. Maar het vinden van een 1,5 meter oplossing kan er lastig zijn voor een bruiloft. Een mooie oplossing voor dit probleem ligt mogelijk in de buitenlucht, in de vorm van een Foodtruck trouwfestival. Diverse overkappingen en heaters maken je bruiloft winterproof. Dit winterse festival biedt het traditionele kerstmarkt gevoel maar dan in een modern Foodtruck-jasje. En dat op de meest bijzondere dag van je leven! Alles is ook ingericht om aan de 1,5 meter maatstaven te kunnen voldoen. Op de achtergrond hoor je ontspannende muziek en zie je een DJ die ervoor zorgt dat het feest lekker op gang komt. Liever een silent disco of een singer-songwriter bij het kampvuur? Ook dit is mogelijk! Heb je speciale wensen voor deze winterse bruiloft? Er is bijzonder veel mogelijk. Het is mogelijk om naar de vaste festival plek in je regio te komen of om het festival te houden op een eigen locatie. Zorg dat je snel meer informatie aanvraagt zodat je ook de komende tijd het leven weer kunt vieren.

Silent Disco Foodtruck bruiloft
incl. BTW vanaf
€75 p.p.

1,5 meter trouwoplossing: Silent Disco Foodtruck bruiloft

Met diverse Foodtrucks, Silent Disco en/of DJ (of ander entertainment)

Hoe bijzonder is het om samen met vrienden, familie en collega's in een sprookjesachtige setting je bruiloft te vieren. Samen even alles vergeten en lekker met elkaar alle spanning eruit dansen onder het genot van een hapje en een drankje? Met neus- en tongstrelende foodtrucks, een adembenemende zonsondergang in het water, kampvuur, fakkels, en dit alles volgens de geldende regels. De grote vraag is natuurlijk, hoe zorg je ervoor dat je iedereen aan het dansen krijgt? De drempel om even helemaal los te kunnen gaan wordt natuurlijk wat hoger. Geen nood! De silent disco biedt uitkomst. De koptelefoon zorgt ervoor dat je je veel minder geremd voelt, zodat het toch een swingend dansfeest kan worden in de buitenlucht. Deze onvergetelijke trouwoplossing is ideaal als invulling voor de meest bijzondere dag uit je leven. En ook de bezoekers zullen voor altijd terugdenken aan dit bijzondere moment. Is je interesse gewekt? Vraag dan snel meer informatie aan en laat je inspireren door de mogelijkheden.

Foodtruck bruiloft
incl. BTW vanaf
€75 p.p.

1,5 meter trouwoplossing: je eigen Foodtruckfestival op mooie locatie aan het water

Met diverse Foodtrucks en DJ (of ander entertainment)

Een veld vol picknick dekentjes en tafeltjes zo ingericht dat het voldoet aan de juiste gezondheidsregels. Heerlijk genieten van het mooie uitzicht en de door jullie zelf uitgekozen foodtruck die bijdragen aan de geweldige trouwsfeer. Terwijl de muziek speelt geniet iedereen van een lekker zonnetje aan de waterkant. Op de achtergrond hoor je ontspannende muziek en zie je een DJ die ervoor zorgt dat het feest lekker op gang komt. Liever een silent disco of een singer-songwriter bij het kampvuur? Ook dit is mogelijk! Dit kan weleens het meest ultieme bruiloft worden waar nog lang over nagesproken zal worden. Zorg dat je snel meer informatie aanvraagt zodat je ook de komende tijd het leven weer kunt vieren en vooral dit hele bijzondere moment in je leven.

Foodtruck bruiloft, een eigen mini festival

Trouwen kan op zo ontzettend veel manieren en uiteraard op de meest uiteenlopende locaties. Het ja-woord geven en vervolgens genieten van elkaar als levenspartners. Na alle officiële zaken is het tijd om te genieten van de familie en vrienden en eventueel een spetterend feest. Maar op welke manier ga je dit inrichten? Een foodtruck bruiloft is wellicht wel een creatieve optie. Samen met je familie, vrienden en collega’s lekker genieten van de meest uiteenlopende foodtruck opties. Van simpele kleine gerechten tot aan warme delicatessen. Toetjes, hapjes en drankjes vanuit alle windhoeken. Het is maar net waar je voorkeur naar uit gaat. Heb je een bepaald thema in gedachten? Kies dan voor bruiloft foodtrucks die hierop aansluiten. Gaat het een zwoele zomerse latin bruiloft worden? Kies dan voor de meest uiteenlopende gerechten uit Zuid-Amerika. Maar ook Nederlandstalig of een mengelmoes van de meest uiteenlopende opties is mogelijk. Laat je gewoon vrijblijvend informeren over de mogelijkheden en laat je verrassen. Zo helpen we je met deze bruiloft foodtruck concepten graag op weg naar de meest onvergetelijke dag uit je leven. We wensen je bij voorbaat veel plezier toe.

Foodtrucks in jouw regio:

Foodtrucks zorgen voor sfeer bij elk evenement. Ga direct naar jouw stad of regio:

Foodtrucks in Amsterdam, Aalsmeer, Zaanstad etc.:    Foodtrucks Amsterdam
Foodtrucks in Haarlem, Heemstede, IJmuiden etc.:    Foodtrucks in Haarlem

Foodtrucks in Utrecht, Vianen, Zeist  etc.:    Foodtrucks in Utrecht
Foodtrucks in Hilversum, Bussum, Blaricum etc.:       Foodtrucks in Hilversum

Foodtrucks in Den Haag, Scheveningen, Wassenaar etc.:    Foodtrucks in Den Haag
Foodtrucks in Leiden, Voorhout, Katwijk etc.:    Foodtrucks in Leiden
Foodtrucks in Delft, Rijswijk, Hoek van Holland etc.:    Foodtrucks in Delft
Foodtrucks in Gouda, Zoetermeer, Woerden etc.:    Foodtrucks in Gouda
Foodtrucks in Rotterdam, Dordrecht, Spijkenisse etc.:    Foodtrucks in Rotterdam

Foodtrucks in Arnhem, Velp, Oosterbeek etc.:           Foodtrucks in Arnhem

WAAROM ONEMOTION?

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Je aanbod op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

Foodtruck Concepten

Zoek je een foodtruck of een complete invulling voor een festival of bedrijfsfeest? Vindt hier jouw foodtruck inspiratie.

Onze voordelen

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt

Snel naar