Foodtruck Delft

Ook catering in Delft, Rijswijk, Naaldwijk, Hoek van Holland en Berkel en Rodenrijs.

Foodtrucks

Foodtrucks in Delft

Ben je op zoek naar een foodtruck Delft? We inspireren je graag met een divers aanbod aan foodtruck concepten in Delft en omgeving. Wanneer je in je leven nadenkt over bijzondere herinneringen is het vaak een mooie herinnering met een sfeer. Een bijzonder gevoel die je niet snel zal vergeten. We nemen je daarom graag mee in dat gevoel op weg naar een evenement. Het is een mooie lentedag en het zonnetje schijnt. Je gaat naar een natuurrijke omgeving in Delft en hoort op de achtergrond al de zomerse klanken die de DJ speelt. Gezellig ingerichte plekjes, diverse plekjes aan het water en een hele groep foodtrucks. De lekkerste geuren bereiken je neus en je maag reageert er direct op. Je zoekt een lekker maaltijd uit en betaald makkelijk en snel. Na de bereiding neem je even een momentje en waan je jezelf op vakantie. En dat allemaal in het mooie Delft en omgeving. Dit heerlijke gevoel hoef je niet alleen te ervaren. Wanneer je een evenement organiseert kun je deze heerlijke setting ook neerzetten voor de genodigden of bezoekers. We hebben daarom een overzicht van diverse foodtruck concepten op een rijtje gezet. Heerlijk, smakelijk en vooral sfeervol. Bekijk onderstaand de verschillende opties voor een foodtruck in Delft en vraag vrijblijvend meer informatie aan.

Foodtruck Festival op je eigen bedrijfsterrein omgeving Delft
incl. BTW vanaf
€75 p.p.

Foodtruck Festival op je eigen bedrijfsterrein omgeving Delft

WKR vriendelijk, veilig in de buitenlucht, drank en lekker eten

Bij de introductie van de werkkostenregeling (WKR) werd het steeds populairder: het vieren van een feest op het eigen terrein. Nu biedt deze feest-vorm wellicht ook uitkomst bij het organiseren van een bedrijfsfeest in de 1,5 meter samenleving in de omgevig van Delft. Waar kun je immers beter afstand houden dan op je eigen bedrijventerrein, plein of tuin? Hoe leuk zou het zijn om daar je eigen 1,5 meter Foodtruck Festival te houden? Geniet met elkaar van heerlijk eten en drinken, goede muziek en misschien zelfs wel een Silent Disco of kampvuurconcert. Na maanden van zoomen en thuiswerken kun je elkaar dan eindelijk weer in het echt ontmoeten op een sfeervolle manier. Uiteraard kan dit concept alleen plaatsvinden mits de overheid toestemming geeft. Het is ook mogelijk om naar de vaste festival plek in je regio te komen of om het festival te houden. Zorg dat je snel meer informatie aanvraagt zodat je ook de komende tijd het leven weer kunt vieren.

Live Cooking foodmarkt met rollende keukens en foodtrucks
incl. BTW vanaf
€35 p.p.

Live Cooking foodmarkt met rollende keukens en foodtrucks regio Delft

Voor 50 t/m 1.000 personen (meer op aanvraag); diverse keukens

Organiseer je binnenkort een buurtfeest, bedrijfsfeest of een ander particulier of zakelijk evenement en ben je op zoek naar Foodtruck catering om het evenement mee in te kleuren? Dan is een live cooking foodmarkt met rollende keukens wellicht een heel leuk idee. Voor groepen van 50 personen tot wel 1.000 personen kan de catering (optioneel ook drankjes) voor jullie uit handen genomen worden. Er zijn diverse mogelijkheden voor wat betreft de foodtrucks en rollende keukens, zoals o.a.: een mobiele tapasbar, verse frites, chocoladefeest met fonteinen en live bereide bonbons, gigantische paella pannen, luxe broodjes of crepes tot churos en Italiaanse ijswagens, pizza houtoven tot Zuid-Afrikaanse braai brandweerauto en nog veel meer. Wil je meer informatie over de mogelijkheden van het inzetten van deze live Cooking Foodtruck foodmarkt voor je eigen evenement in Delft? Vraag hieronder vrijblijvend meer informatie aan middels onderstaande groene button.

 Live Cooking BBQ Foodtruck feest op je eigen locatie in de regio STAD
incl. BTW vanaf
€35 p.p.

Live Cooking BBQ Foodtruck feest op je eigen locatie in de regio Delft

Max. 1.000 deelnemers; Mogelijk op elke locatie met buitenruimte; Ook drankjes, meubilair of complete foodmarkt is mogelijk.

Het zijn bijzondere mensen die grillmasters. Een beetje stoer en enorm veel verstand van de BBQ en alles wat daarbij komt kijken. Het is dus al een hele belevenis om deze specialisten aan het werk te zien. Geef ze een lekker stuk vlees, vis (of iets vegetarisch) en een grill en ze gaan helemaal los speciaal voor jullie. Voor je het weten genieten jullie allemaal van een geweldig grill evenement. Het is ook mogelijk om dit evenement uit te breiden met drankjes (afgekocht of per uur) of andere foodtrucks, van paella tot pizza (voor mensen die wat minder van BBQ houden). Wil je meer informatie over de mogelijkheden van het inzetten van deze live Cooking rollende BBQ voor je evenement op je eigen locatie in de omgeving van Delft? Vraag hieronder vrijblijvend meer informatie aan middels onderstaande groene button.

Hightea en taarten foodtruck inhuren regio Delft

Hightea en taarten foodtruck inhuren regio Delft

Min. besteding €2000 per dag

Wie houdt er niet van taart? Is er taart dan is er meestal wat te vieren. Dat kan een verjaardag zijn of een bruiloft, maar het kan ook iets minder concreets zijn: het vieren van het leven. Dat de zon schijnt, dat je op een gezellige plek bent in de buitenlucht. Er is eigenlijk altijd wel iets dat kan worden gevierd. En er is dus eigenlijk altijd wel een reden voor taart of taartjes. Dus een taartjes foodtruck kan eigenlijk altijd onderdeel uitmaken van je evenement. Wil.je meer weten over het inhuren van een taarten foodtruck op jouw evenement in Delft of omgeving? Vraag hieronder dan vrijblijvend meer informatie aan.

Foodtruck Braadworst (of Bratwurst) in Delft of omgeving
incl. BTW vanaf
€17 p.p.

Foodtruck Braadworst (of Bratwurst) in Delft of omgeving

Min. besteding €1700: Broodje worst met frites en Duitse drankjes (optioneel), ook hele grote groepen

De echte liefhebber van worst rijdt er al snel kilometers voor om: de authentieke Duitse braadworst met vers gebakken uitjes, een lekker broodje en klassieke of originele sauzen. Van bockworst tot curryworst of vegaworst, de ideale bratwurst lijkt misschien simpel, maar is oh zo lekker. Ideaal als culinaire omlijsting van bijvoorbeeld een winterfair, vrijmibo of zomerfeest. En bij het broodje braadworst hoort ook een heerlijk vers frietje en optioneel passende drankjes zoals Duitse biertjes om het ultieme Duitse Oktoberfest gevoel te geven aan alle deelnemers. Wil je meer weten over het inhuren van een Braadworst foodtruck op jouw evenement in Delft of omgeving?vraag hieronder dan vrijblijvend meer informatie aan.

Foodtruck Vietnamees inhuren in Delft of omgeving

Foodtruck Vietnamees inhuren in Delft of omgeving

Min. besteding €2000 per dag

Het is misschien wel het allerbekendste streetfood in Nederland: het Vietnamese street food. Nog altijd even populair in Nederland kom je in elk winkelcentrum wel een Vietnamese loempiakraam tegen. Van pasteitjes tot Bapao, van risoles tot de authentieke loempia. Minder bekend maar niet minder lekker zijn de rijstvellen met daarin groente en vlees of kip, uiteraard vergezeld met een heerlijke Vietnamese saus. Stap in een wereld van heerlijke Aziatische street food gerechten met een Vietnamese Foodtruck. Wil je meer weten over het inhuren van een  Vietnamese foodtruck op jouw evenement in Delft of omgeving?vraag hieronder dan vrijblijvend meer informatie aan.

Pizza foodtruck inhuren in Delft of omgeving
incl. BTW vanaf
€20 p.p.

Pizza foodtruck inhuren in Delft of omgeving

Min. besteding €1200: verse Pizza en Italiaanse drankjes (optioneel), groepen tot 250 personen

Het is een van die producten waarmee je echt bijna iedereen blij maakt:de ovenverse zelfgemaakte pizza. Vandaar dat ook deze keuken een mobiele foodtruck variant heeft gekregen. De geur van de houtoven komt je tegemoet terwijl het water langzaam door je mond begint te lopen. Geef je feest of festival een authentieke Italiaanse vibe met een pizza foodtruck met oven op wieltjes. Wil je meer weten over het inhuren van een pizza foodtruck op jouw evenement in Delft of omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan middels onderstaande formulier.

Sushi foodtruck in Delft of omgeving

Sushi foodtruck in Delft of omgeving

Min. besteding €2000 per dag

Het is eigenlijk ongelofelijk hoe de Japanse keuken met haar sushi ons land in relatief korte tijd heeft kunnen veroveren.  De magische combinatie van perfect gekookte sushirijst aangemaakt met rijstazijn, suiker en een vleugje zout en de ambachtelijk gemaakte nori (zeewier) met betoverende vulling maken van elk feestje in jouw regio een waar evenement. Wil je meer weten over het inhuren van een sushi foodtruck op jouw evenement in Delft of omgeving? Vraag hieronder dan vrijblijvend meer informatie aan.

Pannenkoek Foodtruck inhuren in Delft of omgeving

Pannenkoek Foodtruck inhuren in Delft of omgeving

Min. besteding €2000 per dag

Het is een klassieker die onverminderd populair is gebleven onder kinderen en volwassenen in Nederland: de pannenkoek. En natuurlijk weet een pannenkoeken foodtruck er echt iets lekker van te maken. Ga je voor de klassieke pannenkoek met poedersuiker of schenkstroop of ga je voor echt iets bijzonders? Laat je kinderen geniet van heerlijke pannenkoeken of geniet er stiekem als volwassene nog meer van. Wil je meer weten over het inhuren van een pannenkoek foodtruck op jouw evenement in Delft of omgeving?vraag hieronder dan vrijblijvend meer informatie aan.

BBQ Foodtruck inhuren in Delft of omgeving

BBQ Foodtruck inhuren in Delft of omgeving

Min. besteding €2000 per dag

Lekkerder dan dit gaat het niet worden. De zon staat hoog aan de hemel. De wind blaast uit de juiste richting. De geur van de bbq foodtruck cirkelt wat rond je gezicht voordat je neus wordt getrakteerd op een vleugje zomerse inspiratie. Het is ongelofelijk wat lekker eten vers van de grill allemaal met je kan doen. Uiteraard is het ook mogelijk om een bbq foodtruck te bestellen voor een winters evenement. Wil.je meer weten over het inhuren van een bbq foodtruck op jouw evenement in Delft, Rijswijk of omgeving? Vraag hieronder dan vrijblijvend meer informatie aan.

Hamburger Foodtruck in Delft of omgeving

Hamburger Foodtruck in Delft of omgeving

Min. besteding €2000 per dag

Het is natuurlijk een van de good old favorieten: de hamburger. Simpel in de basis en oh zo lekker. Maar ook de hamburger kent verrassende culinaire varianten die je natuurlijk wilt gaan proberen bij de hamburger foodtruck op jouw evenement. Kies voor een bijzondere burger of laat de grillmaster helemaal los gaan met de saus en garnering. Hoog tijd voor wat feelgood food op jouw feest. Wil.je meer weten over het inhuren van een hamburger foodtruck op jouw evenement in Delft of omgeving? Vraag hieronder dan vrijblijvend meer informatie aan.

Frietjes foodtruck in Delft of omgeving

Frietjes foodtruck in Delft of omgeving

Min. besteding €2000 per dag

Van alle foodtrucks staat deze vast en zeker op 1: de frietjes Foodtruck. Het bakken van perfecte frietjes is een ware kunst op zich. Er zijn zelfs landelijke ranglijsten voor de beste frites. Alles begint natuurlijk bij de juiste basis: verse frietjes gemaakt van de beste aardappelen. Natuurlijk is ook de ambachtelijke saus van levensbelang. Het enige wat verder nog nodig is, is de juiste setting en het feest kan echt beginnen. Wil je meer weten over het inhuren van een frietjes foodtruck op jouw evenement in Delft of omgeving? Vraag hieronder dan vrijblijvend meer informatie aan.

Geniet van een foodtruck in Delft en omgeving

Delft is een bijzondere stad met veel historie en bezienswaardigheden. De stad staat internationaal ook bekend om het Delfts Blauw. Hier in Nederland is Delft ook enorm bijzonder. Toerisme, musea en natuurlijk de universiteit. Delft is een stad die bruist en leeft. Ook de omgeving van Delft heeft diverse plaatsen met elk hun eigen bijzonderheden. Ga jij iets organiseren in Delft zelf of juist in de omgeving? Zoek jij een foodtruck voor een bedrijfsuitje in Delft of wil je een concept organiseren in de omgeving? Ben je op zoek in Rijswijk, Naaldwijk, Hoek van Holland, Pijnacker of Berkel en Rodenrijs? Kies je voor een stad omdat het centraal gelegen is of is je bedrijf hier gevestigd? Gaat het om een bruiloft, een bedrijfsfeest, personeelsfeest of verjaardag? In alle gevallen kan een foodtruck een mooie oplossing bieden. Als extra vermaak, als smaakvolle toevoeging of juist als hoofdconcept. Alle werelddelen kunnen worden vertegenwoordigd door de verschillende beschikbare foodtrucks. Laat je daarom inspireren door de verschillende opties en vraag vrijblijvend meer informatie aan. We wensen je bij voorbaat al enorm veel inspiratie toe met een foodtruck in Delft of omgeving.

Foodtrucks in jouw regio:

Foodtrucks zorgen voor sfeer bij elk evenement. Ga direct naar jouw stad of regio:

Foodtrucks in Amsterdam, Aalsmeer, Zaanstad etc.:    Foodtrucks Amsterdam
Foodtrucks in Haarlem, Heemstede, IJmuiden etc.:    Foodtrucks in Haarlem

Foodtrucks in Utrecht, Vianen, Zeist  etc.:    Foodtrucks in Utrecht
Foodtrucks in Hilversum, Bussum, Blaricum etc.:       Foodtrucks in Hilversum

Foodtrucks in Den Haag, Scheveningen, Wassenaar etc.:    Foodtrucks in Den Haag
Foodtrucks in Leiden, Voorhout, Katwijk etc.:    Foodtrucks in Leiden
Foodtrucks in Delft, Rijswijk, Hoek van Holland etc.:    Foodtrucks in Delft
Foodtrucks in Gouda, Zoetermeer, Woerden etc.:    Foodtrucks in Gouda
Foodtrucks in Rotterdam, Dordrecht, Spijkenisse etc.:    Foodtrucks in Rotterdam

Foodtrucks in Arnhem, Velp, Oosterbeek etc.:           Foodtrucks in Arnhem

WAAROM ONEMOTION?

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Je aanbod op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

Foodtruck Concepten

Zoek je een foodtruck of een complete invulling voor een festival of bedrijfsfeest? Vindt hier jouw foodtruck inspiratie.

Onze voordelen

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt

Snel naar