Foodtruck Delft 1,5 feestconcepten

Ook catering in Delft, Rijswijk, Naaldwijk, Hoek van Holland en Berkel en Rodenrijs.

Foodtrucks in Delft

Ben je op zoek naar een foodtruck Delft? We inspireren je graag met een divers aanbod aan foodtruck concepten in Delft en omgeving. Wanneer je in je leven nadenkt over bijzondere herinneringen is het vaak een mooie herinnering met een sfeer. Een bijzonder gevoel die je niet snel zal vergeten. We nemen je daarom graag mee in dat gevoel op weg naar een evenement. Het is een mooie lentedag en het zonnetje schijnt. Je gaat naar een natuurrijke omgeving in Delft en hoort op de achtergrond al de zomerse klanken die de DJ speelt. Gezellig ingerichte plekjes, diverse plekjes aan het water en een hele groep foodtrucks. De lekkerste geuren bereiken je neus en je maag reageert er direct op. Je zoekt een lekker maaltijd uit en betaald makkelijk en snel. Na de bereiding neem je even een momentje en waan je jezelf op vakantie. En dat allemaal in het mooie Delft en omgeving. Dit heerlijke gevoel hoef je niet alleen te ervaren. Wanneer je een evenement organiseert kun je deze heerlijke setting ook neerzetten voor de genodigden of bezoekers. We hebben daarom een overzicht van diverse foodtruck concepten op een rijtje gezet. Heerlijk, smakelijk en vooral sfeervol. Bekijk onderstaand de verschillende opties voor een foodtruck in Delft en vraag vrijblijvend meer informatie aan.

incl. BTW vanaf
€75 p.p.

1,5 meter feestoplossing regio Amsterdam: je eigen Foodtruckfestival op mooie locatie aan het water

Met diverse Foodtrucks en DJ (of ander entertainment)

Een veld vol picknick dekentjes en tafeltjes zo ingericht dat het voldoet aan de juiste gezondheidsregels. Heerlijk genieten van het mooie uitzicht en de door jullie zelf uitgekozen foodtruck die bijdragen aan de geweldige sfeer. Tijdens deze bijzondere dag kunnen jullie suppen of kajakken op het water. Op de achtergrond hoor je ontspannende muziek en zie je een DJ die ervoor zorgt dat het feest lekker op gang komt. Liever een silent disco of een singer-songwriter bij het kampvuur? Ook dit is mogelijk! Dit kan weleens het meest ultieme feest worden voor regio STAD. Van een verjaardag tot een volledig festival en van een bruiloft tot een personeelsfeest. Zorg dat je snel meer informatie aanvraagt zodat je ook de komende tijd het leven weer kunt vieren.

Kampvuur Foodtruck Party Delft
incl. BTW vanaf
€75 p.p.

1,5 meter oplossing regio Delft: Kampvuur Foodtruck Party

Met diverse foodtrucks en singer-songwriters

Als je via het brede bospad aan komt lopen zie je fakkels, vuurkorven en ander sfeervolle verlichtingen. Voor jullie strekt zich een veld uit vol met picknickdekentjes of tafeltjes op voldoende afstand van elkaar met uitzicht op het water en door jullie zelf uitgekozen foodtrucks zorgen voor een fantastische sfeer en culinaire invulling. Om een unieke sfeer te creëren staan er één of meerdere singer-songwriters bij het kampvuur voor jullie klaar om de avond te vullen met semi-akoestische covers en eigen nummers terwijl jullie er langzaam achter komen hoe mooi deze herinnering zal gaan worden. Deze oplossing is ideaal als rustige invulling van bijvoorbeeld een bedrijfsfeest, bedrijfsborrel, jubileum, personeelsfeest, verjaardag of bruiloft in de regio STAD. Zorg dus dat je snel reserveert, zodat we zo snel het weer kan, we het leven weer kunnen vieren.

Silent Disco Foodtruck Party Delft
incl. BTW vanaf
€75 p.p.

1,5 meter oplossing regio Delft: Silent Disco Foodtruck Party

Met diverse Foodtrucks, Silent Disco en/of DJ (of ander entertainment)

Hoe leuk is het om je vrienden/familie of collega's weer te zien in een sprookjesachtige setting en alle stress er even lekker met elkaar uit te dansen onder het genot van een heerlijk hapje of een drankje? Met neus- en tongstrelende foodtrucks, een adembenemende zonsondergang in het water, kampvuur, fakkels, en dit alles volgens de geldende regels. De grote vraag is natuurlijk, hoe zorg je ervoor dat je iedereen aan het dansen krijgt? De drempel om even helemaal los te kunnen gaan wordt natuurlijk wat hoger. Geen nood! De silent disco biedt uitkomst. De koptelefoon zorgt ervoor dat je je veel minder geremd voelt, zodat het toch nog een swingend dansfeest kan worden in de buitenlucht. Deze onvergetelijke oplossing is ideaal als invulling van je verjaardag, jubileum, bedrijfsfeest, bedrijfsborrel of bedrijfsuitje in de regio Delft. Zorg dus dat je snel reserveert en het leven kunt vieren.

1,5 meter oplossing: Winter Foodtruck festival in Delft
incl. BTW vanaf
€75 p.p.

1,5 meter oplossing: Winter Foodtruck festival in Delft

Op uw eigen locatie of op één van de vaste locaties in uw regio

Na afloop van een bewogen jaar is iedereen toe aan verbondenheid. Dan wil je vast en zeker het jaar op een goede manier afsluiten. Maar het vinden van een 1,5 meter oplossing kan lastig zijn. Een mooie oplossing voor dit probleem ligt mogelijk in de buitenlucht, in de vorm van een Foodtruck Festival. Diverse overkappingen en heaters maken het festival winterproof. Dit winterse festival biedt het traditionele kerstmarkt gevoel maar dan in een modern Foodtruck-jasje. Alles ingericht om aan de 1,5 meter maatstaven te kunnen voldoen. Op de achtergrond hoor je ontspannende muziek en zie je een DJ die ervoor zorgt dat het feest lekker op gang komt. Liever een silent disco of een singer-songwriter bij het kampvuur? Ook dit is mogelijk! Van kerstpakketuitreiking op het werk tot winterse bruiloft, er is bijzonder veel mogelijk. Het is mogelijk om naar de vaste festival plek in Delft te komen of om het festival te houden op uw eigen locatie. Zorg dat je snel meer informatie aanvraagt zodat je ook de komende tijd het leven weer kunt vieren.

Foodtruck Festival op je eigen bedrijfsterrein omgeving Delft
incl. BTW vanaf
€75 p.p.

Foodtruck Festival op je eigen bedrijfsterrein omgeving Delft

WKR vriendelijk op je eigen locatie

Bij de introductie van de werkkostenregeling (WKR) werd het steeds populairder: het vieren van een feest op het eigen terrein. Nu biedt deze feest-vorm wellicht ook uitkomst bij het organiseren van een bedrijfsfeest in de 1,5 meter samenleving in de omgevig van Delft. Waar kun je immers beter afstand houden dan op je eigen bedrijventerrein, plein of tuin? Hoe leuk zou het zijn om daar je eigen 1,5 meter Foodtruck Festival te houden? Geniet met elkaar van heerlijk eten en drinken, goede muziek en misschien zelfs wel een Silent Disco of kampvuurconcert. Na maanden van zoomen en thuiswerken kun je elkaar dan eindelijk weer in het echt ontmoeten op een sfeervolle manier. Uiteraard kan dit concept alleen plaatsvinden mits de overheid toestemming geeft. Het is ook mogelijk om naar de vaste festival plek in je regio te komen of om het festival te houden. Zorg dat je snel meer informatie aanvraagt zodat je ook de komende tijd het leven weer kunt vieren.

Geniet van een foodtruck in Delft en omgeving

Delft is een bijzondere stad met veel historie en bezienswaardigheden. De stad staat internationaal ook bekend om het Delfts Blauw. Hier in Nederland is Delft ook enorm bijzonder. Toerisme, musea en natuurlijk de universiteit. Delft is een stad die bruist en leeft. Ook de omgeving van Delft heeft diverse plaatsen met elk hun eigen bijzonderheden. Ga jij iets organiseren in Delft zelf of juist in de omgeving? Zoek jij een foodtruck Delft of wil je een concept organiseren in de omgeving? Ben je op zoek in Rijswijk, Naaldwijk, Hoek van Holland, Pijnacker of Berkel en Rodenrijs? Kies je voor een stad omdat het centraal gelegen is of is je bedrijf hier gevestigd? Gaat het om een bruiloft, een bedrijfsfeest, personeelsfeest of verjaardag? In alle gevallen kan een foodtruck een mooie oplossing bieden. Als extra vermaak, als smaakvolle toevoeging of juist als hoofdconcept. Alle werelddelen kunnen worden vertegenwoordigd door de verschillende beschikbare foodtrucks. Laat je daarom inspireren door de verschillende opties en vraag vrijblijvend meer informatie aan. We wensen je bij voorbaat al enorm veel inspiratie toe met een foodtruck in Delft of omgeving.

Foodtrucks in jouw regio:

Foodtrucks zorgen voor sfeer bij elk evenement. Ga direct naar jouw stad of regio:

Foodtrucks in Amsterdam, Aalsmeer, Zaanstad etc.:    Foodtrucks Amsterdam
Foodtrucks in Haarlem, Heemstede, IJmuiden etc.:    Foodtrucks in Haarlem

Foodtrucks in Utrecht, Vianen, Zeist  etc.:    Foodtrucks in Utrecht
Foodtrucks in Hilversum, Bussum, Blaricum etc.:       Foodtrucks in Hilversum

Foodtrucks in Den Haag, Scheveningen, Wassenaar etc.:    Foodtrucks in Den Haag
Foodtrucks in Leiden, Voorhout, Katwijk etc.:    Foodtrucks in Leiden
Foodtrucks in Delft, Rijswijk, Hoek van Holland etc.:    Foodtrucks in Delft
Foodtrucks in Gouda, Zoetermeer, Woerden etc.:    Foodtrucks in Gouda
Foodtrucks in Rotterdam, Dordrecht, Spijkenisse etc.:    Foodtrucks in Rotterdam

Foodtrucks in Arnhem, Velp, Oosterbeek etc.:           Foodtrucks in Arnhem

WAAROM ONEMOTION?

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Je aanbod op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

Foodtruck Concepten

Zoek je een foodtruck of een complete invulling voor een festival of bedrijfsfeest? Vindt hier jouw foodtruck inspiratie.

Onze voordelen

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt

Snel naar