Foodtruck Gouda 1,5 feestconcepten

Ook catering in Gouda, Zoetermeer, Bodegraven, Waddinxveen en Woerden.

Foodtrucks in Gouda

Ben je op zoek naar een foodtruck Gouda? We helpen je graag bij het vinden van een passende oplossing voor elk type event. Op deze pagina hebben we dan ook een divers aanbod van mogelijke opties voor je evenement. Van een silent disco inclusief foodtrucks, foodtrucks zelf tot aan een compleet festival met de heerlijke sfeer die een foodtruck met zich meebrengt. We helpen je hopelijk een stuk op weg bij de organisatie van je evenement. Als organisator kun je veel verschillende redenen hebben om op zoek te gaan naar een foodtruck in Gouda of omgeving. Misschien ga je een familiefeest organiseren, is er een jubileum, verjaardag of een compleet bedrijfsfeest. Een foodtruck huren in Gouda kan hierbij een flinke boost geven aan dit event. Maar hoe kan een foodtruck dan de magie van een bedrijfsfeest verhogen? En hoe geef je een bruiloft nog meer kleur? Een foodtruck kan met de verschillende gerecht opties een extra sfeermaker zijn. Boots een festivalsfeer na tijdens een bruiloft of creëer een eigen foodtruck festival met de lekkerste gerechten voor jou en je collega’s. Tel daarbij een lekker sfeertje, een zonnetje (of juist een winterse setting) en een DJ en de meeste ingrediënten voor een onvergetelijke dag zijn aanwezig. Onderstaand presenteren we daarom verschillende concepten voor een mooie herinnering. Vraag vrijblijvend meer informatie aan.

Foodtruck op locatie Gouda
incl. BTW vanaf
€75 p.p.

1,5 meter feestoplossing regio Gouda: je eigen Foodtruckfestival op mooie locatie aan het water

Met diverse Foodtrucks en DJ (of ander entertainment)

Een veld vol picknick dekentjes en tafeltjes zo ingericht dat het voldoet aan de juiste gezondheidsregels. Heerlijk genieten van het mooie uitzicht en de door jullie zelf uitgekozen foodtruck die bijdragen aan de geweldige sfeer. Tijdens deze bijzondere dag kunnen jullie suppen of kajakken op het water. Op de achtergrond hoor je ontspannende muziek en zie je een DJ die ervoor zorgt dat het feest lekker op gang komt. Liever een silent disco of een singer-songwriter bij het kampvuur? Ook dit is mogelijk! Dit kan weleens het meest ultieme feest worden voor regio Gouda. Van een verjaardag tot een volledig festival en van een bruiloft tot een personeelsfeest. Zorg dat je snel meer informatie aanvraagt zodat je ook de komende tijd het leven weer kunt vieren.

Silent Disco Foodtruck Party Gouda
incl. BTW vanaf
€75 p.p.

1,5 meter oplossing regio Gouda: Silent Disco Foodtruck Party

Met diverse Foodtrucks, Silent Disco en/of DJ (of ander entertainment)

Hoe leuk is het om je vrienden/familie of collega's weer te zien in een sprookjesachtige setting en alle stress er even lekker met elkaar uit te dansen onder het genot van een heerlijk hapje of een drankje? Met neus- en tongstrelende foodtrucks, een adembenemende zonsondergang in het water, kampvuur, fakkels, en dit alles volgens de geldende regels. De grote vraag is natuurlijk, hoe zorg je ervoor dat je iedereen aan het dansen krijgt? De drempel om even helemaal los te kunnen gaan wordt natuurlijk wat hoger. Geen nood! De silent disco biedt uitkomst. De koptelefoon zorgt ervoor dat je je veel minder geremd voelt, zodat het toch nog een swingend dansfeest kan worden in de buitenlucht. Deze onvergetelijke oplossing is ideaal als invulling van je verjaardag, jubileum, bedrijfsfeest, bedrijfsborrel of bedrijfsuitje in de regio Gouda. Zorg dus dat je snel reserveert en het leven kunt vieren.

Kampvuur Foodtruck Party Gouda
incl. BTW vanaf
€75 p.p.

1,5 meter oplossing regio Gouda: Kampvuur Foodtruck Party

Met diverse foodtrucks en singer-songwriters

Als je via het brede bospad aan komt lopen zie je fakkels, vuurkorven en ander sfeervolle verlichtingen. Voor jullie strekt zich een veld uit vol met picknickdekentjes of tafeltjes op voldoende afstand van elkaar met uitzicht op het water en door jullie zelf uitgekozen foodtrucks zorgen voor een fantastische sfeer en culinaire invulling. Om een unieke sfeer te creëren staan er één of meerdere singer-songwriters bij het kampvuur voor jullie klaar om de avond te vullen met semi-akoestische covers en eigen nummers terwijl jullie er langzaam achter komen hoe mooi deze herinnering zal gaan worden. Deze 1,5 meter oplossing is ideaal als rustige invulling van bijvoorbeeld een bedrijfsfeest, bedrijfsborrel, jubileum, personeelsfeest, verjaardag of bruiloft in de regio Gouda. Zorg dus dat je snel reserveert, zodat we zo snel het weer kan, we het leven weer kunnen vieren.

1,5 meter oplossing: Winter Foodtruck festival in Gouda
incl. BTW vanaf
€75 p.p.

1,5 meter oplossing: Winter Foodtruck festival in Gouda

Op uw eigen locatie of op één van de vaste locaties in uw regio

Na afloop van een bewogen jaar is iedereen toe aan verbondenheid. Dan wil je vast en zeker het jaar op een goede manier afsluiten. Maar het vinden van een 1,5 meter oplossing kan lastig zijn. Een mooie oplossing voor dit probleem ligt mogelijk in de buitenlucht, in de vorm van een Foodtruck Festival. Diverse overkappingen en heaters maken het festival winterproof. Dit winterse festival biedt het traditionele kerstmarkt gevoel maar dan in een modern Foodtruck-jasje. Alles ingericht om aan de 1,5 meter maatstaven te kunnen voldoen. Op de achtergrond hoor je ontspannende muziek en zie je een DJ die ervoor zorgt dat het feest lekker op gang komt. Liever een silent disco of een singer-songwriter bij het kampvuur? Ook dit is mogelijk! Van kerstpakketuitreiking op het werk tot winterse bruiloft, er is bijzonder veel mogelijk. Het is mogelijk om naar de vaste festival plek in Gouda te komen of om het festival te houden op uw eigen locatie. Zorg dat je snel meer informatie aanvraagt zodat je ook de komende tijd het leven weer kunt vieren.

Foodtruck Festival op je eigen bedrijfsterrein omgeving Gouda
incl. BTW vanaf
€75 p.p.

Foodtruck Festival op je eigen bedrijfsterrein omgeving Gouda

WKR vriendelijk op je eigen locatie

Bij de introductie van de werkkostenregeling (WKR) werd het steeds populairder: het vieren van een feest op het eigen terrein. Nu biedt deze feest-vorm wellicht ook uitkomst bij het organiseren van een bedrijfsfeest in de 1,5 meter samenleving in de omgevig van Gouda. Waar kun je immers beter afstand houden dan op je eigen bedrijventerrein, plein of tuin? Hoe leuk zou het zijn om daar je eigen 1,5 meter Foodtruck Festival te houden? Geniet met elkaar van heerlijk eten en drinken, goede muziek en misschien zelfs wel een Silent Disco of kampvuurconcert. Na maanden van zoomen en thuiswerken kun je elkaar dan eindelijk weer in het echt ontmoeten op een sfeervolle manier. Uiteraard kan dit concept alleen plaatsvinden mits de overheid toestemming geeft. Het is ook mogelijk om naar de vaste festival plek in je regio te komen of om het festival te houden. Zorg dat je snel meer informatie aanvraagt zodat je ook de komende tijd het leven weer kunt vieren.

Foodtruck Vietnamees inhuren in Gouda of omgeving

Foodtruck Vietnamees inhuren in Gouda of omgeving

Afhankelijk van de wensen vanaf €500 per dag

Het is misschien wel het allerbekendste streetfood in Nederland: het Vietnamese street food. Nog altijd even populair in Nederland kom je in elk winkelcentrum wel een Vietnamese loempiakraam tegen. Van pasteitjes tot Bapao, van risoles tot de authentieke loempia. Minder bekend maar niet minder lekker zijn de rijstvellen met daarin groente en vlees of kip, uiteraard vergezeld met een heerlijke Vietnamese saus. Stap in een wereld van heerlijke Aziatische street food gerechten met een Vietnamese Foodtruck. Wil je meer weten over het inhuren van een  Vietnamese foodtruck op jouw evenement in Gouda?vraag hieronder dan vrijblijvend meer informatie aan.

Pizza foodtruck inhuren in Gouda of omgeving

Pizza foodtruck inhuren in Gouda of omgeving

Afhankelijk van de wensen vanaf €500 per dag

Het is een van die producten waarmee je echt bijna iedereen blij maakt:de ovenverse zelfgemaakte pizza. Vandaar dat ook deze keuken een mobiele foodtruck variant heeft gekregen. De geur van de houtoven komt je tegemoet terwijl het water langzaam door je mond begint te lopen. Geef je feest of festival een authentieke Italiaanse vibe met een pizza foodtruck met oven op wieltjes. Wil je meer weten over het inhuren van een pizza foodtruck op jouw evenement in Gouda of omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan middels onderstaande formulier.

Pannenkoek Foodtruck inhuren in Gouda of omgeving

Pannenkoek Foodtruck inhuren in Gouda of omgeving

Afhankelijk van de wensen vanaf €500 per dag

Het is een klassieker die onverminderd populair is gebleven onder kinderen en volwassenen in Nederland: de pannenkoek. En natuurlijk weet een pannenkoeken foodtruck er echt iets lekker van te maken. Ga je voor de klassieke pannenkoek met poedersuiker of schenkstroop of ga je voor echt iets bijzonders? Laat je kinderen geniet van heerlijke pannenkoeken of geniet er stiekem als volwassene nog meer van. Wil je meer weten over het inhuren van een pannenkoek foodtruck op jouw evenement in Gouda of omgeving?vraag hieronder dan vrijblijvend meer informatie aan.

BBQ Foodtruck inhuren in Gouda of omgeving

BBQ Foodtruck inhuren in Gouda of omgeving

Afhankelijk van de wensen vanaf €700 per dag

Lekkerder dan dit gaat het niet worden. De zon staat hoog aan de hemel. De wind blaast uit de juiste richting. De geur van de bbq foodtruck cirkelt wat rond je gezicht voordat je neus wordt getrakteerd op een vleugje zomerse inspiratie. Het is ongelofelijk wat lekker eten vers van de grill allemaal met je kan doen. Uiteraard is het ook mogelijk om een bbq foodtruck te bestellen voor een winters evenement. Wil.je meer weten over het inhuren van een bbq foodtruck op jouw evenement in Gouda, Woerden of omgeving? Vraag hieronder dan vrijblijvend meer informatie aan.

Hamburger Foodtruck in Gouda of omgeving

Hamburger Foodtruck in Gouda of omgeving

Afhankelijk van de wensen vanaf €700 per dag

Het is natuurlijk een van de good old favorieten: de hamburger. Simpel in de basis en oh zo lekker. Maar ook de hamburger kent verrassende culinaire varianten die je natuurlijk wilt gaan proberen bij de hamburger foodtruck op jouw evenement. Kies voor een bijzondere burger of laat de grillmaster helemaal los gaan met de saus en garnering. Hoog tijd voor wat feelgood food op jouw feest. Wil.je meer weten over het inhuren van een hamburger foodtruck op jouw evenement in Gouda of omgeving? Vraag hieronder dan vrijblijvend meer informatie aan.

Frietjes foodtruck in Gouda of omgeving

Frietjes foodtruck in Gouda of omgeving

Afhankelijk van de wensen vanaf €600 per dag

Van alle foodtrucks staat deze vast en zeker op 1: de frietjes Foodtruck. Het bakken van perfecte frietjes is een ware kunst op zich. Er zijn zelfs landelijke ranglijsten voor de beste frites. Alles begint natuurlijk bij de juiste basis: verse frietjes gemaakt van de beste aardappelen. Natuurlijk is ook de ambachtelijke saus van levensbelang. Het enige wat verder nog nodig is, is de juiste setting en het feest kan echt beginnen. Wil je meer weten over het inhuren van een frietjes foodtruck op jouw evenement in Gouda of omgeving? Vraag hieronder dan vrijblijvend meer informatie aan.

Foodtruck Gouda, een sfeervol ingrediënt voor je event

De afgelopen jaren ben je vast en zeker al wel eens bij een evenement geweest. Een heerlijk zomers festival, een buitenactiviteit of een bruiloft. De dag vloog voorbij en rond etenstijd begon je toch wel wat honger te krijgen. Na wat rondkijken kwam je daar die heerlijke eet optie tegen en genoot je van een culinair momentje. Aangezien je het je zo weer voor de geest kunt halen is dit waarschijnlijk ook een goede toevoeging aan je te organiseren evenement. Wanneer de bezoekers of genodigden de kans hebben om een hapje te eten lopen ze naar 1 van de door jou gekozen foodtrucks. Wat is het thema van je event? Laat alle foodtrucks hierop aansluiten om zo nog meer 1 geheel te creëren. Het zal de sfeer alleen maar enorm ten goede komen. Geniet van de lekkerste kleine gerechtjes, smaakvolle hoofdgerechten en de heerlijkste toetjes. Van de Hollandse keuken tot aan het verre Azië. De keuze is enorm en er is altijd wel een optie die aansluit bij je wensen en het budget. Of je nu in Gouda zoekt of in Zoetermeer, Bodegraven, Waddinxveen of Woerden. Laat je daarom inspireren en vraag vrijblijvend meer informatie aan.

Foodtrucks in jouw regio:

Foodtrucks zorgen voor sfeer bij elk evenement. Ga direct naar jouw stad of regio:

Foodtrucks in Amsterdam, Aalsmeer, Zaanstad etc.:    Foodtrucks Amsterdam
Foodtrucks in Haarlem, Heemstede, IJmuiden etc.:    Foodtrucks in Haarlem

Foodtrucks in Utrecht, Vianen, Zeist  etc.:    Foodtrucks in Utrecht
Foodtrucks in Hilversum, Bussum, Blaricum etc.:       Foodtrucks in Hilversum

Foodtrucks in Den Haag, Scheveningen, Wassenaar etc.:    Foodtrucks in Den Haag
Foodtrucks in Leiden, Voorhout, Katwijk etc.:    Foodtrucks in Leiden
Foodtrucks in Delft, Rijswijk, Hoek van Holland etc.:    Foodtrucks in Delft
Foodtrucks in Gouda, Zoetermeer, Woerden etc.:    Foodtrucks in Gouda
Foodtrucks in Rotterdam, Dordrecht, Spijkenisse etc.:    Foodtrucks in Rotterdam

Foodtrucks in Arnhem, Velp, Oosterbeek etc.:           Foodtrucks in Arnhem

WAAROM ONEMOTION?

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Je aanbod op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

Foodtruck Concepten

Zoek je een foodtruck of een complete invulling voor een festival of bedrijfsfeest? Vindt hier jouw foodtruck inspiratie.

Onze voordelen

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt

Snel naar