Foodtruck Gouda

Ook catering in Gouda, Zoetermeer, Bodegraven, Waddinxveen en Woerden.

Foodtrucks

Foodtrucks in Gouda

Ben je op zoek naar een foodtruck Gouda? We helpen je graag bij het vinden van een passende oplossing voor elk type event. Op deze pagina hebben we dan ook een divers aanbod van mogelijke opties voor je evenement. Van een silent disco inclusief foodtrucks, foodtrucks zelf tot aan een compleet festival met de heerlijke sfeer die een foodtruck met zich meebrengt. We helpen je hopelijk een stuk op weg bij de organisatie van je evenement. Als organisator kun je veel verschillende redenen hebben om op zoek te gaan naar een foodtruck in Gouda of omgeving. Misschien ga je een familiefeest organiseren, is er een jubileum, verjaardag, bedrijfsfeest of bedrijfsuitje in Gouda organiseren. Een foodtruck huren in Gouda kan hierbij een flinke boost geven aan dit event. Maar hoe kan een foodtruck dan de magie van een bedrijfsfeest verhogen? En hoe geef je een bruiloft nog meer kleur? Een foodtruck kan met de verschillende gerecht opties een extra sfeermaker zijn. Boots een festivalsfeer na tijdens een bruiloft of creëer een eigen foodtruck festival met de lekkerste gerechten voor jou en je collega’s. Tel daarbij een lekker sfeertje, een zonnetje (of juist een winterse setting) en een DJ en de meeste ingrediënten voor een onvergetelijke dag zijn aanwezig. Onderstaand presenteren we daarom verschillende concepten voor een mooie herinnering. Vraag vrijblijvend meer informatie aan.

Foodtruck Festival op je eigen bedrijfsterrein omgeving Gouda
incl. BTW vanaf
€75 p.p.

Foodtruck Festival op je eigen bedrijfsterrein omgeving Gouda

WKR vriendelijk, veilig in de buitenlucht, drank en lekker eten

Bij de introductie van de werkkostenregeling (WKR) werd het steeds populairder: het vieren van een feest op het eigen terrein. Nu biedt deze feest-vorm wellicht ook uitkomst bij het organiseren van een bedrijfsfeest in de 1,5 meter samenleving in de omgevig van Gouda. Waar kun je immers beter afstand houden dan op je eigen bedrijventerrein, plein of tuin? Hoe leuk zou het zijn om daar je eigen 1,5 meter Foodtruck Festival te houden? Geniet met elkaar van heerlijk eten en drinken, goede muziek en misschien zelfs wel een Silent Disco of kampvuurconcert. Na maanden van zoomen en thuiswerken kun je elkaar dan eindelijk weer in het echt ontmoeten op een sfeervolle manier. Uiteraard kan dit concept alleen plaatsvinden mits de overheid toestemming geeft. Het is ook mogelijk om naar de vaste festival plek in je regio te komen of om het festival te houden. Zorg dat je snel meer informatie aanvraagt zodat je ook de komende tijd het leven weer kunt vieren.

Live Cooking foodmarkt met rollende keukens en foodtrucks
incl. BTW vanaf
€35 p.p.

Live Cooking foodmarkt met rollende keukens en foodtrucks regio Gouda

Voor 50 t/m 1.000 personen (meer op aanvraag); diverse keukens

Organiseer je binnenkort een buurtfeest, bedrijfsfeest of een ander particulier of zakelijk evenement en ben je op zoek naar Foodtruck catering om het evenement mee in te kleuren? Dan is een live cooking foodmarkt met rollende keukens wellicht een heel leuk idee. Voor groepen van 50 personen tot wel 1.000 personen kan de catering (optioneel ook drankjes) voor jullie uit handen genomen worden. Er zijn diverse mogelijkheden voor wat betreft de foodtrucks en rollende keukens, zoals o.a.: een mobiele tapasbar, verse frites, chocoladefeest met fonteinen en live bereide bonbons, gigantische paella pannen, luxe broodjes of crepes tot churos en Italiaanse ijswagens, pizza houtoven tot Zuid-Afrikaanse braai brandweerauto en nog veel meer. Wil je meer informatie over de mogelijkheden van het inzetten van deze live Cooking Foodtruck foodmarkt voor je eigen evenement in Gouda? Vraag hieronder vrijblijvend meer informatie aan middels onderstaande groene button.

 Live Cooking BBQ Foodtruck feest op je eigen locatie in de regio STAD
incl. BTW vanaf
€35 p.p.

Live Cooking BBQ Foodtruck feest op je eigen locatie in de regio Gouda

Max. 1.000 deelnemers; Mogelijk op elke locatie met buitenruimte; Ook drankjes, meubilair of complete foodmarkt is mogelijk.

Het zijn bijzondere mensen die grillmasters. Een beetje stoer en enorm veel verstand van de BBQ en alles wat daarbij komt kijken. Het is dus al een hele belevenis om deze specialisten aan het werk te zien. Geef ze een lekker stuk vlees, vis (of iets vegetarisch) en een grill en ze gaan helemaal los speciaal voor jullie. Voor je het weten genieten jullie allemaal van een geweldig grill evenement. Het is ook mogelijk om dit evenement uit te breiden met drankjes (afgekocht of per uur) of andere foodtrucks, van paella tot pizza (voor mensen die wat minder van BBQ houden). Wil je meer informatie over de mogelijkheden van het inzetten van deze live Cooking rollende BBQ voor je evenement op je eigen locatie in de omgeving van Gouda? Vraag hieronder vrijblijvend meer informatie aan middels onderstaande groene button.

Hightea en taarten foodtruck inhuren regio Gouda

Hightea en taarten foodtruck inhuren regio Gouda

Min. besteding €2000 per dag

Wie houdt er niet van taart? Is er taart dan is er meestal wat te vieren. Dat kan een verjaardag zijn of een bruiloft, maar het kan ook iets minder concreets zijn: het vieren van het leven. Dat de zon schijnt, dat je op een gezellige plek bent in de buitenlucht. Er is eigenlijk altijd wel iets dat kan worden gevierd. En er is dus eigenlijk altijd wel een reden voor taart of taartjes. Dus een taartjes foodtruck kan eigenlijk altijd onderdeel uitmaken van je evenement. Wil.je meer weten over het inhuren van een taarten foodtruck op jouw evenement in Gouda of omgeving? Vraag hieronder dan vrijblijvend meer informatie aan.

Hamburger Foodtruck in Gouda of omgeving

Hamburger Foodtruck in Gouda of omgeving

Min. besteding €2000 per dag

Het is natuurlijk een van de good old favorieten: de hamburger. Simpel in de basis en oh zo lekker. Maar ook de hamburger kent verrassende culinaire varianten die je natuurlijk wilt gaan proberen bij de hamburger foodtruck op jouw evenement. Kies voor een bijzondere burger of laat de grillmaster helemaal los gaan met de saus en garnering. Hoog tijd voor wat feelgood food op jouw feest. Wil.je meer weten over het inhuren van een hamburger foodtruck op jouw evenement in Gouda of omgeving? Vraag hieronder dan vrijblijvend meer informatie aan.

Foodtruck Vietnamees inhuren in Gouda of omgeving

Foodtruck Vietnamees inhuren in Gouda of omgeving

Min. besteding €2000 per dag

Het is misschien wel het allerbekendste streetfood in Nederland: het Vietnamese street food. Nog altijd even populair in Nederland kom je in elk winkelcentrum wel een Vietnamese loempiakraam tegen. Van pasteitjes tot Bapao, van risoles tot de authentieke loempia. Minder bekend maar niet minder lekker zijn de rijstvellen met daarin groente en vlees of kip, uiteraard vergezeld met een heerlijke Vietnamese saus. Stap in een wereld van heerlijke Aziatische street food gerechten met een Vietnamese Foodtruck. Wil je meer weten over het inhuren van een  Vietnamese foodtruck op jouw evenement in Gouda?vraag hieronder dan vrijblijvend meer informatie aan.

Pizza foodtruck inhuren in Gouda of omgeving
incl. BTW vanaf
€20 p.p.

Pizza foodtruck inhuren in Gouda of omgeving

Min. besteding €1200: verse Pizza en Italiaanse drankjes (optioneel), groepen tot 250 personen

Het is een van die producten waarmee je echt bijna iedereen blij maakt:de ovenverse zelfgemaakte pizza. Vandaar dat ook deze keuken een mobiele foodtruck variant heeft gekregen. De geur van de houtoven komt je tegemoet terwijl het water langzaam door je mond begint te lopen. Geef je feest of festival een authentieke Italiaanse vibe met een pizza foodtruck met oven op wieltjes. Wil je meer weten over het inhuren van een pizza foodtruck op jouw evenement in Gouda of omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan middels onderstaande formulier.

Pannenkoek Foodtruck inhuren in Gouda of omgeving

Pannenkoek Foodtruck inhuren in Gouda of omgeving

Min. besteding €2000 per dag

Het is een klassieker die onverminderd populair is gebleven onder kinderen en volwassenen in Nederland: de pannenkoek. En natuurlijk weet een pannenkoeken foodtruck er echt iets lekker van te maken. Ga je voor de klassieke pannenkoek met poedersuiker of schenkstroop of ga je voor echt iets bijzonders? Laat je kinderen geniet van heerlijke pannenkoeken of geniet er stiekem als volwassene nog meer van. Wil je meer weten over het inhuren van een pannenkoek foodtruck op jouw evenement in Gouda of omgeving?vraag hieronder dan vrijblijvend meer informatie aan.

Foodtruck Braadworst (of Bratwurst) in Gouda of omgeving
incl. BTW vanaf
€17 p.p.

Foodtruck Braadworst (of Bratwurst) in Gouda of omgeving

Min. besteding €1700: Broodje worst met frites en Duitse drankjes (optioneel), ook hele grote groepen

De echte liefhebber van worst rijdt er al snel kilometers voor om: de authentieke Duitse braadworst met vers gebakken uitjes, een lekker broodje en klassieke of originele sauzen. Van bockworst tot curryworst of vegaworst, de ideale bratwurst lijkt misschien simpel, maar is oh zo lekker. Ideaal als culinaire omlijsting van bijvoorbeeld een winterfair, vrijmibo of zomerfeest. En bij het broodje braadworst hoort ook een heerlijk vers frietje en optioneel passende drankjes zoals Duitse biertjes om het ultieme Duitse Oktoberfest gevoel te geven aan alle deelnemers. Wil je meer weten over het inhuren van een Braadworst foodtruck op jouw evenement in Gouda of omgeving?vraag hieronder dan vrijblijvend meer informatie aan.

BBQ Foodtruck inhuren in Gouda of omgeving

BBQ Foodtruck inhuren in Gouda of omgeving

Min. besteding €2000 per dag

Lekkerder dan dit gaat het niet worden. De zon staat hoog aan de hemel. De wind blaast uit de juiste richting. De geur van de bbq foodtruck cirkelt wat rond je gezicht voordat je neus wordt getrakteerd op een vleugje zomerse inspiratie. Het is ongelofelijk wat lekker eten vers van de grill allemaal met je kan doen. Uiteraard is het ook mogelijk om een bbq foodtruck te bestellen voor een winters evenement. Wil.je meer weten over het inhuren van een bbq foodtruck op jouw evenement in Gouda, Woerden of omgeving? Vraag hieronder dan vrijblijvend meer informatie aan.

Frietjes foodtruck in Gouda of omgeving

Frietjes foodtruck in Gouda of omgeving

Min. besteding €2000 per dag

Van alle foodtrucks staat deze vast en zeker op 1: de frietjes Foodtruck. Het bakken van perfecte frietjes is een ware kunst op zich. Er zijn zelfs landelijke ranglijsten voor de beste frites. Alles begint natuurlijk bij de juiste basis: verse frietjes gemaakt van de beste aardappelen. Natuurlijk is ook de ambachtelijke saus van levensbelang. Het enige wat verder nog nodig is, is de juiste setting en het feest kan echt beginnen. Wil je meer weten over het inhuren van een frietjes foodtruck op jouw evenement in Gouda of omgeving? Vraag hieronder dan vrijblijvend meer informatie aan.

Sushi foodtruck in Gouda of omgeving

Sushi foodtruck in Gouda of omgeving

Min. besteding €2000 per dag

Het is eigenlijk ongelofelijk hoe de Japanse keuken met haar sushi ons land in relatief korte tijd heeft kunnen veroveren.  De magische combinatie van perfect gekookte sushirijst aangemaakt met rijstazijn, suiker en een vleugje zout en de ambachtelijk gemaakte nori (zeewier) met betoverende vulling maken van elk feestje in jouw regio een waar evenement. Wil je meer weten over het inhuren van een sushi foodtruck op jouw evenement in Gouda of omgeving? Vraag hieronder dan vrijblijvend meer informatie aan.

Foodtruck Gouda, een sfeervol ingrediënt voor je event

De afgelopen jaren ben je vast en zeker al wel eens bij een evenement geweest. Een heerlijk zomers festival, een buitenactiviteit of een bruiloft. De dag vloog voorbij en rond etenstijd begon je toch wel wat honger te krijgen. Na wat rondkijken kwam je daar die heerlijke eet optie tegen en genoot je van een culinair momentje. Aangezien je het je zo weer voor de geest kunt halen is dit waarschijnlijk ook een goede toevoeging aan je te organiseren evenement. Wanneer de bezoekers of genodigden de kans hebben om een hapje te eten lopen ze naar 1 van de door jou gekozen foodtrucks. Wat is het thema van je event? Laat alle foodtrucks hierop aansluiten om zo nog meer 1 geheel te creëren. Het zal de sfeer alleen maar enorm ten goede komen. Geniet van de lekkerste kleine gerechtjes, smaakvolle hoofdgerechten en de heerlijkste toetjes. Van de Hollandse keuken tot aan het verre Azië. De keuze is enorm en er is altijd wel een optie die aansluit bij je wensen en het budget. Of je nu in Gouda zoekt of in Zoetermeer, Bodegraven, Waddinxveen of Woerden. Laat je daarom inspireren en vraag vrijblijvend meer informatie aan.

Foodtrucks in jouw regio:

Foodtrucks zorgen voor sfeer bij elk evenement. Ga direct naar jouw stad of regio:

Foodtrucks in Amsterdam, Aalsmeer, Zaanstad etc.:    Foodtrucks Amsterdam
Foodtrucks in Haarlem, Heemstede, IJmuiden etc.:    Foodtrucks in Haarlem

Foodtrucks in Utrecht, Vianen, Zeist  etc.:    Foodtrucks in Utrecht
Foodtrucks in Hilversum, Bussum, Blaricum etc.:       Foodtrucks in Hilversum

Foodtrucks in Den Haag, Scheveningen, Wassenaar etc.:    Foodtrucks in Den Haag
Foodtrucks in Leiden, Voorhout, Katwijk etc.:    Foodtrucks in Leiden
Foodtrucks in Delft, Rijswijk, Hoek van Holland etc.:    Foodtrucks in Delft
Foodtrucks in Gouda, Zoetermeer, Woerden etc.:    Foodtrucks in Gouda
Foodtrucks in Rotterdam, Dordrecht, Spijkenisse etc.:    Foodtrucks in Rotterdam

Foodtrucks in Arnhem, Velp, Oosterbeek etc.:           Foodtrucks in Arnhem

WAAROM ONEMOTION?

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Je aanbod op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

Foodtruck Concepten

Zoek je een foodtruck of een complete invulling voor een festival of bedrijfsfeest? Vindt hier jouw foodtruck inspiratie.

Onze voordelen

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt

Snel naar