Foodtruck Amsterdam 1,5 feestconcepten

Ook catering in Amsterdam, Aalsmeer, Zaanstad, Huizen, Weesp, Uithoorn en Amstelveen.

Foodtrucks in Amsterdam

Op zoek naar een foodtruck Amsterdam? We helpen je graag met diverse concepten graag op weg. Van een silent disco met foodtrucks tot aan losse mogelijkheden. Laat je inspireren en vooral helpen bij de organisatie van je evenement. Een foodtruck heeft de laatste jaren een flinke vaart doorgemaakt. Makkelijk te vervoeren en vooral simpel inzetbaar. Daarnaast zijn er uiteraard ontzettend veel verschillende mogelijkheden. Het is ook maar net wat voor type event er is en wat je wensen zijn. Alle werelddelen kunnen hierbij de revue passeren. Van een heerlijk Hollandse frietkraam tot aan poffertjes. En van pulled chicken, baklava, churros tot aan sushi en grill gerechten. Laat de wereld naar je toe komen via het heerlijke eten van foodtrucks in Amsterdam. Het zal een waardevolle toevoeging zijn aan je evenement. Heb je weinig zin om zelf de organisatie op te pakken? Of is het prettig als een andere organisatie dit gedeelte uit handen neemt? De mogelijkheden zijn eindeloos. Laat je daarom verrassen in Amsterdam op weg naar een onvergetelijk evenement zodat jij achteraf trots kunt terugkijken. Of dit nu een personeelsfeest is of een verjaardag. Onderstaand presenteren we een divers aanbod aan opties voor je evenement. Laat je inspireren en vraag vrijblijvend meer informatie aan.

Foodtruck op locatie Amsterdam
incl. BTW vanaf
€75 p.p.

1,5 meter feestoplossing regio Amsterdam: je eigen Foodtruckfestival op mooie locatie aan het water

Met diverse Foodtrucks en DJ (of ander entertainment)

Een veld vol picknick dekentjes en tafeltjes zo ingericht dat het voldoet aan de juiste gezondheidsregels. Heerlijk genieten van het mooie uitzicht en de door jullie zelf uitgekozen foodtruck die bijdragen aan de geweldige sfeer. Tijdens deze bijzondere dag kunnen jullie suppen of kajakken op het water. Op de achtergrond hoor je ontspannende muziek en zie je een DJ die ervoor zorgt dat het feest lekker op gang komt. Liever een silent disco of een singer-songwriter bij het kampvuur? Ook dit is mogelijk! Dit kan weleens het meest ultieme feest worden voor regio Amsterdam. Van een verjaardag tot een volledig festival en van een bruiloft tot een personeelsfeest. Zorg dat je snel meer informatie aanvraagt zodat je ook de komende tijd het leven weer kunt vieren.

Kampvuur Foodtruck Party Amsterdam
incl. BTW vanaf
€75 p.p.

1,5 meter oplossing regio Amsterdam: Kampvuur Foodtruck Party

Met diverse foodtrucks en singer-songwriters

Als je via het brede bospad aan komt lopen zie je fakkels, vuurkorven en ander sfeervolle verlichtingen. Voor jullie strekt zich een veld uit vol met picknickdekentjes of tafeltjes op voldoende afstand van elkaar met uitzicht op het water en door jullie zelf uitgekozen foodtrucks zorgen voor een fantastische sfeer en culinaire invulling. Om een unieke sfeer te creëren staan er één of meerdere singer-songwriters bij het kampvuur voor jullie klaar om de avond te vullen met semi-akoestische covers en eigen nummers terwijl jullie er langzaam achter komen hoe mooi deze herinnering zal gaan worden. Deze oplossing is ideaal als rustige invulling van bijvoorbeeld een bedrijfsfeest, bedrijfsborrel, jubileum, personeelsfeest, verjaardag of bruiloft in de regio Amsterdam. Zorg dus dat je snel reserveert, zodat we zo snel het weer kan, we het leven weer kunnen vieren.

Silent Disco Foodtruck Party Amsterdam
incl. BTW vanaf
€75 p.p.

1,5 meter oplossing regio Amsterdam: Silent Disco Foodtruck Party

Met diverse Foodtrucks, Silent Disco en/of DJ (of ander entertainment)

Hoe leuk is het om je vrienden/familie of collega's weer te zien in een sprookjesachtige setting en alle stress er even lekker met elkaar uit te dansen onder het genot van een heerlijk hapje of een drankje? Met neus- en tongstrelende foodtrucks, een adembenemende zonsondergang in het water, kampvuur, fakkels, en dit alles volgens de geldende regels. De grote vraag is natuurlijk, hoe zorg je ervoor dat je iedereen aan het dansen krijgt? De drempel om even helemaal los te kunnen gaan wordt natuurlijk wat hoger. Geen nood! De silent disco biedt uitkomst. De koptelefoon zorgt ervoor dat je je veel minder geremd voelt, zodat het toch nog een swingend dansfeest kan worden in de buitenlucht. Deze onvergetelijke oplossing is ideaal als invulling van je verjaardag, jubileum, bedrijfsfeest, bedrijfsborrel of bedrijfsuitje in de regio Amsterdam. Zorg dus dat je snel reserveert en het leven kunt vieren.

1,5 meter oplossing: Winter Foodtruck festival in Amsterdam
incl. BTW vanaf
€75 p.p.

1,5 meter oplossing: Winter Foodtruck festival in Amsterdam

Op uw eigen locatie of op één van de vaste locaties in uw regio

Na afloop van een bewogen jaar is iedereen toe aan verbondenheid. Dan wil je vast en zeker het jaar op een goede manier afsluiten. Maar het vinden van een 1,5 meter oplossing kan lastig zijn. Een mooie oplossing voor dit probleem ligt mogelijk in de buitenlucht, in de vorm van een Foodtruck Festival. Diverse overkappingen en heaters maken het festival winterproof. Dit winterse festival biedt het traditionele kerstmarkt gevoel maar dan in een modern Foodtruck-jasje. Alles ingericht om aan de 1,5 meter maatstaven te kunnen voldoen. Op de achtergrond hoor je ontspannende muziek en zie je een DJ die ervoor zorgt dat het feest lekker op gang komt. Liever een silent disco of een singer-songwriter bij het kampvuur? Ook dit is mogelijk! Van kerstpakketuitreiking op het werk tot winterse bruiloft, er is bijzonder veel mogelijk. Het is mogelijk om naar de vaste festival plek in Amsterdam te komen of om het festival te houden op uw eigen locatie. Zorg dat je snel meer informatie aanvraagt zodat je ook de komende tijd het leven weer kunt vieren.

Foodtruck Festival op je eigen bedrijfsterrein omgeving Amsterdam
incl. BTW vanaf
€75 p.p.

Foodtruck Festival op je eigen bedrijfsterrein omgeving Amsterdam

WKR vriendelijk op je eigen locatie

Bij de introductie van de werkkostenregeling (WKR) werd het steeds populairder: het vieren van een feest op het eigen terrein. Nu biedt deze feest-vorm wellicht ook uitkomst bij het organiseren van een bedrijfsfeest in de 1,5 meter samenleving in de omgevig van Amsterdam. Waar kun je immers beter afstand houden dan op je eigen bedrijventerrein, plein of tuin? Hoe leuk zou het zijn om daar je eigen 1,5 meter Foodtruck Festival te houden? Geniet met elkaar van heerlijk eten en drinken, goede muziek en misschien zelfs wel een Silent Disco of kampvuurconcert. Na maanden van zoomen en thuiswerken kun je elkaar dan eindelijk weer in het echt ontmoeten op een sfeervolle manier. Uiteraard kan dit concept alleen plaatsvinden mits de overheid toestemming geeft. Het is ook mogelijk om naar de vaste festival plek in je regio te komen of om het festival te houden. Zorg dat je snel meer informatie aanvraagt zodat je ook de komende tijd het leven weer kunt vieren.

Foodtruck Amsterdam, een waardevolle toevoeging

Hoofdstad Amsterdam is een wereldstad en dat merk je elke minuut dat je in de stad bent. Het toeristische centrum, de verschillende en vooral mooie buitenwijken en al het moois wat de stad te bieden heeft. Amsterdam ademt historie en is een schitterende locatie voor een evenement. En die ga je binnenkort organiseren. Alles is in kaart gebracht en je wensen zijn duidelijk. Maar hoe zet je nu de volgende stap? Wil je in het centrum of juist buiten alle drukte een event organiseren. Is het een bestaand festival of komt er iets compleet nieuws? In alle gevallen helpen we je graag op deze pagina met diverse oplossingen naar een succesvol evenement. Of je nu een bepaalde foodtruck zoekt of juist een compleet concept wat uit handen zal worden genomen. De ervaren foodtrucks en organisaties hebben vaak jarenlange ervaring en weten hoe ze je verjaardag, personeelsfeest, opening of iets anders tot een succes kunnen maken. Amsterdam heeft voldoende magische plekjes waar een bijzondere activiteit kan worden georganiseerd. We helpen je daarom graag op weg bij het vinden van een foodtruck in Amsterdam. Liever in de omgeving op zoek? Ook in plaatsen als Aalsmeer, Zaanstad, Huizen, Weesp, Uithoorn en Amstelveen zijn er diverse mogelijkheden. Laat je snel en vrijblijvend informeren over de opties.

Foodtrucks in jouw regio:

Foodtrucks zorgen voor sfeer bij elk evenement. Ga direct naar jouw stad of regio:

Foodtrucks in Amsterdam, Aalsmeer, Zaanstad etc.:    Foodtrucks Amsterdam
Foodtrucks in Haarlem, Heemstede, IJmuiden etc.:    Foodtrucks in Haarlem

Foodtrucks in Utrecht, Vianen, Zeist  etc.:    Foodtrucks in Utrecht
Foodtrucks in Hilversum, Bussum, Blaricum etc.:       Foodtrucks in Hilversum

Foodtrucks in Den Haag, Scheveningen, Wassenaar etc.:    Foodtrucks in Den Haag
Foodtrucks in Leiden, Voorhout, Katwijk etc.:    Foodtrucks in Leiden
Foodtrucks in Delft, Rijswijk, Hoek van Holland etc.:    Foodtrucks in Delft
Foodtrucks in Gouda, Zoetermeer, Woerden etc.:    Foodtrucks in Gouda
Foodtrucks in Rotterdam, Dordrecht, Spijkenisse etc.:    Foodtrucks in Rotterdam

Foodtrucks in Arnhem, Velp, Oosterbeek etc.:           Foodtrucks in Arnhem

WAAROM ONEMOTION?

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Je aanbod op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

Foodtruck Concepten

Zoek je een foodtruck of een complete invulling voor een festival of bedrijfsfeest? Vindt hier jouw foodtruck inspiratie.

Onze voordelen

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt

Snel naar