Foodtruck Rotterdam 1,5 feestconcepten

Ook catering in Rotterdam, Dordrecht, Vlaardingen, Spijkenisse, Ridderkerk en Schiedam.

Foodtrucks in Rotterdam

Ben je op zoek naar een foodtruck Rotterdam? We helpen je graag op weg naar het vinden van passende concepten rondom foodtrucks. Er zijn namelijk diverse mogelijkheden die je kunnen helpen bij het organiseren van een leuk event. Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet. Van enkele foodtrucks om een festival of ander type evenement een extra boost te geven tot aan complete concepten. Ideaal voor een bedrijfsevenement of personeelsfeest. Alle concepten die we presenteren zijn gericht op vandaag de dag geldende regels. Dit in belang van de veiligheid en gezondheid van je bezoekers. Een foodtruck in Rotterdam is een waardevolle toevoeging aan het stukje gevoel wat je het evenement meegeeft. De vele verschillende foodtrucks hebben elk hun eigen karakter en er is altijd een foodtruck in Rotterdam te vinden die past bij het type event wat je gaat organiseren. Laat je daarom inspireren door de mogelijkheden en vraag vrijblijvend meer informatie aan. De verschillende concepten zullen een ervaring zijn die je niet snel zult vergeten. Bekijk onderstaand de verschillende mogelijkheden en bekijk welke optie het beste past bij je type event. We hopen je zo te inspireren met leuke oplossingen

Silent Disco Foodtruck Party Rotterdam
incl. BTW vanaf
€75 p.p.

1,5 meter oplossing regio Rotterdam: Silent Disco Foodtruck Party

Met diverse Foodtrucks, Silent Disco en/of DJ (of ander entertainment)

Hoe leuk is het om je vrienden/familie of collega's weer te zien in een sprookjesachtige setting en alle stress er even lekker met elkaar uit te dansen onder het genot van een heerlijk hapje of een drankje? Met neus- en tongstrelende foodtrucks, een adembenemende zonsondergang in het water, kampvuur, fakkels, en dit alles volgens de geldende regels. De grote vraag is natuurlijk, hoe zorg je ervoor dat je iedereen aan het dansen krijgt? De drempel om even helemaal los te kunnen gaan wordt natuurlijk wat hoger. Geen nood! De silent disco biedt uitkomst. De koptelefoon zorgt ervoor dat je je veel minder geremd voelt, zodat het toch nog een swingend dansfeest kan worden in de buitenlucht. Deze onvergetelijke oplossing is ideaal als invulling van je verjaardag, jubileum, bedrijfsfeest, bedrijfsborrel of bedrijfsuitje in de regio Rotterdam. Zorg dus dat je snel reserveert en het leven kunt vieren.

Foodtruck op locatie Rotterdam
incl. BTW vanaf
€75 p.p.

1,5 meter feestoplossing regio Rotterdam: je eigen Foodtruckfestival op mooie locatie aan het water

Met diverse Foodtrucks en DJ (of ander entertainment)

Een veld vol picknick dekentjes en tafeltjes zo ingericht dat het voldoet aan de juiste gezondheidsregels. Heerlijk genieten van het mooie uitzicht en de door jullie zelf uitgekozen foodtruck die bijdragen aan de geweldige sfeer. Tijdens deze bijzondere dag kunnen jullie suppen of kajakken op het water. Op de achtergrond hoor je ontspannende muziek en zie je een DJ die ervoor zorgt dat het feest lekker op gang komt. Liever een silent disco of een singer-songwriter bij het kampvuur? Ook dit is mogelijk! Dit kan weleens het meest ultieme feest worden voor regio Rotterdam. Van een verjaardag tot een volledig festival en van een bruiloft tot een personeelsfeest. Zorg dat je snel meer informatie aanvraagt zodat je ook de komende tijd het leven weer kunt vieren.

Kampvuur Foodtruck Party Rotterdam
incl. BTW vanaf
€75 p.p.

1,5 meter oplossing regio Rotterdam: Kampvuur Foodtruck Party

Met diverse foodtrucks en singer-songwriters

Als je via het brede bospad aan komt lopen zie je fakkels, vuurkorven en ander sfeervolle verlichtingen. Voor jullie strekt zich een veld uit vol met picknickdekentjes of tafeltjes op voldoende afstand van elkaar met uitzicht op het water en door jullie zelf uitgekozen foodtrucks zorgen voor een fantastische sfeer en culinaire invulling. Om een unieke sfeer te creëren staan er één of meerdere singer-songwriters bij het kampvuur voor jullie klaar om de avond te vullen met semi-akoestische covers en eigen nummers terwijl jullie er langzaam achter komen hoe mooi deze herinnering zal gaan worden. Deze oplossing is ideaal als rustige invulling van bijvoorbeeld een bedrijfsfeest, bedrijfsborrel, jubileum, personeelsfeest, verjaardag of bruiloft in de regio Rotterdam. Zorg dus dat je snel reserveert, zodat we zo snel het weer kan, we het leven weer kunnen vieren.

1,5 meter oplossing: Winter Foodtruck festival in Rotterdam
incl. BTW vanaf
€75 p.p.

1,5 meter oplossing: Winter Foodtruck festival in Rotterdam

Op uw eigen locatie of op één van de vaste locaties in uw regio

Na afloop van een bewogen jaar is iedereen toe aan verbondenheid. Dan wil je vast en zeker het jaar op een goede manier afsluiten. Maar het vinden van een 1,5 meter oplossing kan lastig zijn. Een mooie oplossing voor dit probleem ligt mogelijk in de buitenlucht, in de vorm van een Foodtruck Festival. Diverse overkappingen en heaters maken het festival winterproof. Dit winterse festival biedt het traditionele kerstmarkt gevoel maar dan in een modern Foodtruck-jasje. Alles ingericht om aan de 1,5 meter maatstaven te kunnen voldoen. Op de achtergrond hoor je ontspannende muziek en zie je een DJ die ervoor zorgt dat het feest lekker op gang komt. Liever een silent disco of een singer-songwriter bij het kampvuur? Ook dit is mogelijk! Van kerstpakketuitreiking op het werk tot winterse bruiloft, er is bijzonder veel mogelijk. Het is mogelijk om naar de vaste festival plek in Rotterdam te komen of om het festival te houden op uw eigen locatie. Zorg dat je snel meer informatie aanvraagt zodat je ook de komende tijd het leven weer kunt vieren.

Foodtruck Festival op je eigen bedrijfsterrein omgeving Rotterdam
incl. BTW vanaf
€75 p.p.

Foodtruck Festival op je eigen bedrijfsterrein omgeving Rotterdam

WKR vriendelijk op je eigen locatie

Bij de introductie van de werkkostenregeling (WKR) werd het steeds populairder: het vieren van een feest op het eigen terrein. Nu biedt deze feest-vorm wellicht ook uitkomst bij het organiseren van een bedrijfsfeest in de 1,5 meter samenleving in de omgevig van Rotterdam. Waar kun je immers beter afstand houden dan op je eigen bedrijventerrein, plein of tuin? Hoe leuk zou het zijn om daar je eigen 1,5 meter Foodtruck Festival te houden? Geniet met elkaar van heerlijk eten en drinken, goede muziek en misschien zelfs wel een Silent Disco of kampvuurconcert. Na maanden van zoomen en thuiswerken kun je elkaar dan eindelijk weer in het echt ontmoeten op een sfeervolle manier. Uiteraard kan dit concept alleen plaatsvinden mits de overheid toestemming geeft. Het is ook mogelijk om naar de vaste festival plek in je regio te komen of om het festival te houden. Zorg dat je snel meer informatie aanvraagt zodat je ook de komende tijd het leven weer kunt vieren.

Foodtruck concepten in Rotterdam en omgeving

Heb je binnenkort iets te vieren? Ga je trouwen of wil je je collega’s eens op een hele andere manier leren kennen? Vandaag de dag is het belangrijk om rekening te houden met elkaar. Met de gezondheid en natuurlijk met de wensen van iedereen. Het is daarom ook niet makkelijk om een evenement te organiseren. Maar of je nu een verjaardag gaat organiseren, een bedrijfsfeest bij jou op locatie of juist alles uit handen wilt geven. Een foodtruck in Rotterdam of omgeving kan net dat beetje meer bieden voor een onvergetelijke dag. De lekkerste hapjes, de smakelijkste gerechten of complete concepten voor een onvergetelijke dag. En waar kan dit beter dan in Rotterdam? Het is een stad met veel gezichten en vooral met veel sfeer. De grootste bedrijven, de Erasmusbrug, de Koopgoot, Centraal Station, de Coolsingel, Kruiskade en natuurlijk de Kuip. Stuk voor stuk iconen voor de stad en de inwoners. Maar natuurlijk zijn er ook die speciale plekjes waar je even weggaat uit de drukte van deze enorme stad. Ga in gedachten naar dat moment en zie jezelf daar staan met een lekker drankje, een hapje van de foodtruck en uiteraard de lekkerste muziek. Het zal onvergetelijk worden. Op deze pagina helpen we je bij het vinden van een passende oplossing. Of je nu een foodtruck in Rotterdam, Dordrecht, Vlaardingen, Capelle, Spijkenisse, Ridderkerk, Schiedam of Hellevoetsluis zoekt. De foodtrucks zijn gelukkig mobiel en rijden naar elk plekje in Zuid-Holland.

Foodtrucks in jouw regio:

Foodtrucks zorgen voor sfeer bij elk evenement. Ga direct naar jouw stad of regio:

Foodtrucks in Amsterdam, Aalsmeer, Zaanstad etc.:    Foodtrucks Amsterdam
Foodtrucks in Haarlem, Heemstede, IJmuiden etc.:    Foodtrucks in Haarlem

Foodtrucks in Utrecht, Vianen, Zeist  etc.:    Foodtrucks in Utrecht
Foodtrucks in Hilversum, Bussum, Blaricum etc.:       Foodtrucks in Hilversum

Foodtrucks in Den Haag, Scheveningen, Wassenaar etc.:    Foodtrucks in Den Haag
Foodtrucks in Leiden, Voorhout, Katwijk etc.:    Foodtrucks in Leiden
Foodtrucks in Delft, Rijswijk, Hoek van Holland etc.:    Foodtrucks in Delft
Foodtrucks in Gouda, Zoetermeer, Woerden etc.:    Foodtrucks in Gouda
Foodtrucks in Rotterdam, Dordrecht, Spijkenisse etc.:    Foodtrucks in Rotterdam

Foodtrucks in Arnhem, Velp, Oosterbeek etc.:           Foodtrucks in Arnhem

WAAROM ONEMOTION?

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Je aanbod op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

Foodtruck Concepten

Zoek je een foodtruck of een complete invulling voor een festival of bedrijfsfeest? Vindt hier jouw foodtruck inspiratie.

Onze voordelen

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt

Snel naar